in ,

Ver weggestopt: Covid-experiment-vaccin komt in rijksvaccinatieprogramma (jaarlijkse prik), ook kleine kinderen

vaccines babies.schedulejpg e1482316483880

Ver weggestopt in een hoekje op internet staat een niet onbelangrijke aankondiging: het aanbod van vaccinaties van de zijde van de rijksoverheid wordt uitgebreid.

In het rijksvaccinatieprogramma wordt ook een aanbod tegen infectie veroorzaakt door het opgenomen.

Ook niet geheel onbelangrijk: het rijksvaccinatieprogramma bestond voor dit besluit uit vaccinaties voor personen tot 18 jaar.

Vanwege de vaccinatiecampagne tegen een infectie veroorzaakt door wordt met dit besluit het rijksvaccinatieprogramma uitgebreid naar álle personen.

Jaarlijks

Dat is nog niet alles. Staatssecretaris Blokhuis van Volksgezondheid licht toe dat er een kans is dat een tegen corona terugkerend – bijvoorbeeld jaarlijks – zal worden aangeboden ‘omdat het virus verandert en nieuwe antistoffen dienen te worden aangemaakt'.

Gemeenten hebben hiervoor geen medeverantwoordelijkheid; vanuit de worden partijen gecontracteerd. Welke dat zijn en hoe deze precies zal worden ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Syringe Vaccination Injection  - KlausHausmann / Pixabay

Zo begint het: Mensen op de vlucht voor vulkaanuitbarsting, kunnen niet aan boord van reddingsschepen voordat ze zijn gevaccineerd

52e9d6404d5baf14ea898675c6203f78083edbed575678417c2f7a 640 corona

Besmettingsrisico bij testevenementen ongeveer net zo groot als thuis en 1,5 meter afstand niet nodig in theater of bios