in

Voorjaarsgriep van 2021 heet Britse variant

2361224771 00864e4724 griep1

Het is verbazingwekkend hoe gewoon iedereen het vindt dat de coronagolven altijd precies komen op een tijd dat je een griepgolf kunt verwachten.

Niemand zet vraagtekens bij het feit hoe het kan dat de griep nu niet meer besmettelijk is “dankzij de maatregelen”, maar de Britse variant wel.

Misschien moeten we de Britse variant omdopen tot 007. Een virus dat net zo geheimzinnig is als de operaties die door James Bond worden uitgevoerd.

Een compleet land laat zich opsluiten, al haar rechten afpakken en kijkt vooruit naar de “vrijheid” die aan de horizon lonkt als je je uiteindelijk toch richting vaccinatiespuit laat dwingen op basis van deze geheimzinnige Britse variant.

Als iets eruitziet als een eend, het loopt als een eend en het kwaakt als een eend, dan is het waarschijnlijk een eend.

Als iets eruitziet als de griep, het komt op het moment van de normale griep, het gedraagt zich als een griep en maakt hetzelfde aantal slachtoffers als de griep dan is het waarschijnlijk de griep.

Als dan ook nog eens de normale griep compleet is verdwenen terwijl het in 2018 nog bijna 10.000 dodelijke slachtoffers maakte, dan is het zo goed als zeker de griep.

We hebben deze week een artikel gepubliceerd waarin een Amerikaanse wetenschapper duidelijk maakt dat van 1.500 positieve coronatesten in hun laboratorium werd vastgesteld dat er niet zoiets als een coronavirus voorkwam, maar wel Influenza A en ook Influenza B.

Met andere woorden, 1.500 mensen die in quarantaine zijn gegaan omdat ze dachten dat ze “besmet” waren met het coronavirus hadden gewoon de griep.

[ …]

Laten we even kijken naar het aantal griepdoden over een periode van twee jaar, gebaseerd op de cijfers van het RIVM.

Het totaal aantal mensen dat in twee griepseizoenen is overleden bedraagt dan 16.947.

We zijn nu bijna aan het eind van de griepgolf van dit seizoen en dus zouden we ongeveer gelijk moeten uitkomen met het aantal coronadoden tot nu toe omdat de periode waarin deze worden geteld 2 griepseizoenen behelst.

Het aantal coronadoden moet ietwat lager zijn omdat we ons nog niet helemaal aan het eind van de huidige griepgolf bevinden.

griepdoden nederland

En zoals je ziet klopt het precies. Wat je ook ziet is dat …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
54e1dc4b4f57a514f1dc8460962a3f7f1d37d8f852547848722773d3964e 640 phone location

Toezichthouder onderzoekt het delen van locatiedata van T-Mobile-klanten met CBS

coronapaspoort 1672825033 scr

Motie D66 voor coronapaspoort AANGENOMEN, geitenpaadje naar vaccinatieverplichting