in , , ,

VS: geheime databank verzameld informatie over huishoudens met ongevaccineerde kinderen

Globe Syringe Vaccination Vaccinate  - neelam279 / Pixabay
neelam279 / Pixabay

In de VS worden mensen die niet tegen het coronavirus zijn ingeënt, nu in databanken opgenomen, waarvan het doel nog onduidelijk is, maar die weinig goeds doen vermoeden.

Zo heeft het Center for Disease Control and Prevention (CDC), een agentschap van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, samen met de Universiteit van Chicago “nationale immunisatie-enquêtes” onder de Amerikaanse bevolking opgezet, waarbij onder meer wordt gevraagd of de kinderen in het huishouden tegen Covid-19 zijn ingeënt, meldt Unser Mittel Europa.

Alle kinderen in de VS moeten gevaccineerd worden

Volgens de website van de enquêteurs zullen alle kinderen in het huishouden worden geïdentificeerd om vervolgens hun “vaccinatiegegevens” te verkrijgen van de zorgverleners van de kinderen.

Het uiteindelijke doel is om “alle kinderen in de VS te vaccineren”.

Evenzo wordt verklaard dat deze gegevens zullen worden gedeeld met de CDC, die ze op haar beurt zal gebruiken bij haar eigen besluiten “om middelen toe te wijzen voor het Vaccines for Children (VFC)-programma”.
Critici vrezen nu terecht dat deze geheime gegevensbanken zullen worden gebruikt om “vaccin-kritische” gezinnen of “vaccinweigeraars” gemakkelijker te identificeren en bijgevolg te ….

Lees verder bij de bron: DissidentNL 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccination Injection Needle  - Reckmanns / Pixabay

De morele plicht om vaccin-terreur te weigeren; ook als het u uw baan kost

53e1d4424d53ac14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714a74287bdc964a 640 lockdown

Nieuw-Zeeland in lockdown na eerste lokale coronageval in 170 dagen: ‘Praat niet met je buren’