in , , , ,

De morele plicht om vaccin-terreur te weigeren; ook als het u uw baan kost

Vaccination Injection Needle  - Reckmanns / Pixabay
Reckmanns / Pixabay

Iedereen die een beetje onderzoek heeft gedaan kan op zijn minst weten dat er iets aan de hand is met de . Is het niet dat er nauwelijks onderzoek gedaan is voordat de vaccinprogramma's uitgerold werden, dan is het wel het feit dat we met een mRNA (messenger RNA) te maken hebben, dat nog nooit eerder vertoond is en dus zijn de risico's groot.

Je kunt dus best wel bedenken dat het volk als proefkonijn dient; zelfs als je nog zo gelooft in de besmettingsleugen.

De meesten hebben die besmettingsleugen niet onderzocht, omdat ze of wel nog steeds in de en media geloven (die ze voor de meestal totaal niet vertrouwden) of in de vangnetten van de gecontroleerde oppositie gezwommen zijn, die mooi wollig kletsen over aerosollen; niet specifiek anti-vaccineren zijn en het virus met een griepje vergelijken.

Die dansende gecontroleerde oppositie, past subliminaal prachtig in ‘de hamer en de dans‘ strategie en ‘dansen met Janssen'. Wie dat nu nog niet ziet, heeft ook niet de moeite genomen.

De enige echte wordt pas genoemd als de discussie gaat over de besmettingsleugen. Ziekteverschijnselen zijn een gevolg van potentiële vervuilingsbronnen als de neustest, mondkapjes, handgels, maar ook de vaccins zelf.

Daarbij moet worden gewezen op het gevaar van heimelijk ingebrachte CRISPR enzyms en grafeenoxide.

Elke discussie die de besmettingsleugen niet duidt gaat over de kras in de lak van de nieuw aangeschafte auto, terwijl de discussie zou moeten gaan over de ontbrekende motor.

U kunt de onderbouwende artikelen hier op de website vinden en duidelijk ontdekken dat de besmettingsleer van Louis Pasteur zuiver op fraude gebaseerd is.

Als u ontdekt heeft dat het vaccin een …

Lees verder bij de bron:Martin Vrijland

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccination Corona Group  - Alexandra_Koch / Pixabay

“Gevaccineerde mensen lopen risico op de nieuwe varianten … zijn gevaarlijk voor anderen … moeten geïsoleerd worden van de samenleving”

Globe Syringe Vaccination Vaccinate  - neelam279 / Pixabay

VS: geheime databank verzameld informatie over huishoudens met ongevaccineerde kinderen