in ,

Waarom het kabinet ( weer ) NIET gaat vallen !

Onze bewindslieden voeren nu al weer een strijd tegen de bevolking, gelijke monniken gelijke kappen. Het gaat niet meer op, het hele gelijkheidsbeginsel wat van een rechtvaardig land maakte, politici zijn de mening toegedaan dat de VS wel een heel erg prettig land is. Steeds vaker worden we gemasseerd met commerciële boodschappen en reality van in beslagname van goederen. The American way of life. De politie die een lokwagen inzet om autodieven te kunnen aanhouden. Teeven is een voorstander van uitlokking, dat heeft hij al bewezen in de IRT affaire. Nu ook een “crimineel” als C.H is genoemd, die even een mooi geldbedrag op de rekening bijgeschreven kreeg, voor bewezen diensten. Zijn de rapen helemaal gaar.

Zo gaan we in Nederland niet om met mensen. De snitch heeft mogelijkheden genoeg om iemand erbij te lappen, en wie zegt dat de personen die C.H. genoemd heeft daadwerkelijk de grootste criminelen zijn die er op deze aardkloot rondlopen ? En zo gaat het met meer hete hangijzers. Amerikaanse toestanden en ze willen dit zo graag invoeren ! Voor de VVD is de VS het beloofde land. Geld verdienen en over lijken gaan. Dat wil de toch ook graag ?

Mogen wij ons nu ook gaan bewapenen ? De zorgverzekering is nu ook overgenomen door de VS heet alleen Obama Care, verplicht verzekert zijn de armen, maar vrije keus ? Die is er niet ! Vergoedingen ? Die zijn er mondjesmaat. Nederland is nu hard bezig die lijn te volgen. Thuiszorg organisaties graaien er op los en knappen uit het jasje met faillissement tot gevolg hebbend. bestuurders lopen nauwelijks risico. De buit is binnen en honderd-duizenden zijn gedupeerd en zitten met de gebakken peren. Maar dat is niet het enige, de terrorisme wetgeving kan ook in Nederland worden toegepast. Dat leidt tot kafkaanse situaties.

De vrijheid van meningsuiting is in het geding gekomen, ook de vrije nieuwsgaring is een doorn in het oog van de bewindslieden van de VVD, want stel je voor zeg “kerel” dat zo’n linkse rakker erover schrijft ? Dat kost veel centjes en haalt een streep door het verdienmodel ! Het relaas van de vrije onafhankelijke pers kwam ik tegen op facebook, een oude bekende genaamd “We Are Change” toog naar het binnenhof om minister Edith Schippers enkele vragen te stellen over de zorgverzekering, en de minder bedeelden die geen meer konden betalen waarom die gegijzeld werden door justitie ?

Het interview ziet U hier !

Het relaas gaat verder want ze hebben er natuurlijk een mening over. Bij het filmpje behoort dan ook dit commentaar:

“We vinden mekaar interessant”, zegt het agentje met de varkensoogjes. Wie zijn we? Schijnbaar is Edith Schippers onderdeel van de politie en zijn inhoudelijk relevante vragen bedreigend genoeg om te achterhalen wie ze stelt. De NOS kan zich zonder door de politie te worden lastiggevallen op het Binnenhof begeven maar, dat is voor We Are Change Rotterdam wel anders.
Je hebt niets verkeerd gedaan. Je hebt vragen gesteld waar de Main Stream Media geen belang in ziet. Zegt dit niet genoeg over het zelfvertrouwen van de regelgever? Is het niet typerend dat juist een persiflage van ‘Dumb and Dumber’ zich meldt uit naam van die nerveuze macht? Deze is slechts het begin van een trend die steeds indringer in beeld zal komen in verband met de vrije nieuwsgaring.

We waren ons nog niet allemaal zo zeker over de politiestaat in Nederland. De macht zal steeds minder kritiek verdragen en uiteindelijk het vrije nieuws onmogelijk maken. Als dit geen teken aan de wand is voor de onrechtmatigheid van deze wetgever in een rechtsstaat, als dit niet aangeeft waartoe deze rechtsstaat is afgezakt, als dit niet de pot verwijt de ketel is aan het adres van Bashir Assad.
Heeft deze regelgever nog recht van spreken? Is een land waar mensen in de gevangenis verdwijnen omdat zij hun verplichte ziektekostenverzekering niet meer kunnen betalen nog steeds zo vrij als wij dachten?
Het is een kwestie van wachten tot in Nederland de noodtoestand wordt afgekondigd, net zoals in Frankrijk. Natuurlijk krijgen we hier een aanslag waardoor de regering zich genoodzaakt zal voelen naar deze maatregelen te mogen grijpen. Dan vinden dit soort interviews geeneens meer plaats want, dan komt niemand meer bij een minister of staatssecretaris in de buurt. Hoelang gaan we nog verder met een criminele overheid? Gaan we straks gevangenissen privatiseren en de ziektekosten verzekeringen tot nog onbetaalbaardere hoogten opvoeren? Wat is dit voor een land en wat gaat het worden? Het gaat worden wat wij het laten worden en het is niet iets dat we met verstandig stemmen gaan veranderen.

Ik moest even denken aan Wilders, heeft hij dan toch een goede constatering gemaakt dat Nederland een NEP parlement heeft ? Wilders die uit hetzelfde nest komt schiet zich dan gruwelijk in de voet. Hij bevestigd dat de besluiten die gemaakt worden in onze 2e en 1e kamer de bevoordelen en de Nederlandse burger op achterstand zet. De VVD is hiermee een criminele organisatie die samenspant met een vreemde mogendheid. Ons staatsrecht vertelt ons dan dat dit valt onder hoogverraad.  Bedenk alleen maar het volgende:

Rechts is aan de macht, en dat komt de burger niet ten goede.

  • Buitenlands vermogen wordt gepamperd en belasting constructies van multinationals vinden doorgang.
  • Bedrijven worden massaal verkocht ( privatisering) en alles zou goedkoper en beter worden
  • Rechten van burgers worden ingedamd.
  • Sociaal stelsel wordt opgedoekt
  • Arbeid wordt bestraft.
  • Privacy is een lelijk woord geworden, en dient te worden opgeheven zodat bedrijven kunnen inspelen op de behoefte van .

Waar dit toe leidt ? Egoïsme, narcisme graaigedrag en een enorme verspilling van productiviteit en geld dat wordt besteed aan tussenlagen die zogenaamd overheadkosten worden genoemd. Ons land heeft nagenoeg geen bezit meer. Schiphol is een van de weinige staatsondernemingen. Scheepsbouw en reparatie is compleet verloren gegaan, vliegtuigbouwers ondergingen hetzelfde lot. Busbedrijven hielden op te bestaan en ook de eerlijke betaalmiddelen. ( cheques, strippenkaart en contant geld).

Op de Bilderbergconferentie’s  worden dit soort dingen besproken. Vreemd genoeg zijn enkele bewindslieden ook uitgenodigd. Het verhaaltje dat de vergaderingen nogal saai zijn en meer een feestje is van de bestuurders en bedrijfsleden is toch doorgeprikt. Teveel toevalligheden worden opgemerkt. Deze vergaderingen zijn niet anders dan lobbyprojecten hoe het de bedrijven beter kan gaan en welke wetten in het voordeel zijn. U begrijpt dat inmiddels de VVD ministers dit doel dienen.

Uitvoeren van de wensen van het bedrijfsleven, geld verdienen maar over de ruggen van de burgers. Ons kabinet met dito bewindslieden vallen onder de paraplu van de vreemde mogendheid de Verenigde Staten. Nederlanders worden op strategische punten in het bestuur van de gezet, alleen maar om dienstbaar te zijn aan de macht van de VS. Dit kabinet valt niet. Daar zorgen de amerikanen wel voor ! Hoe ? Er dreigt een aanslag, en dan net als in Parijs zal de staat van beleg worden afgekondigd. Het rampenscenario ligt al klaar ! Dus bedenk dat er een wisseling van poppetjes van kracht gaat worden, dit kabinet zal de rit uitzitten ! Daarna zal er weer een vazallenregering aan de macht komen. Tenzij de SP en Rusland een vrijage gaan beginnen. Dit zou Nederland weer kunnen veranderen in het prettige land van voor de 2e wereldoorlog !

Lees verder bij de Bron: Waarom het kabinet ( weer ) NIET gaat vallen !


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MO
5 jaren geleden

Gejorist wegens klachten

Op 1 van de vogende vergaderingen VVD – zullen er koppen rollen.
Koppen gaan rollen door optreden ISIL.
Rutte had de oorlog verklaard – dit zal hij weten

Safi
5 jaren geleden

Een Computer ergens in het MO controleert onze berichten op steekwoorden. Tegenwoordig staat die computer in Amstelveen en soms bij een Israëlische fa in Zoetermeer.
.
Dat vrouwtje op de foto is de toekomstige opvolger van Rutte -die is niet te vertrouwen. Ze is ook erg vreselijk achterdochtig.

Toon- vs draagplicht; Geen ID op zak, laat hem dan thuis zien aan oom agent

Wat er werkelijk gebeurde tijdens de ‘Klimaat-top’