in

WEF werkt aan digitaal staatsburgerschap voor iedereen; Critici krijgen geen toegang tot internet

control 1552937741
geralt / Pixabay

De sneltrein naar het totaal uitsluiten en onderdrukken van alle oppositie tegen de volop in oprichting zijnde communistische klimaat-vaccin werelddictatuur dendert onverminderd voort.

Het World Economic Forum van Klaus Schwab, met in eigen land Mark Rutte en Sigrid Kaag als trouwste fans en uitvoerders, heeft tijdens een livestream met Interpol, Cloudflare en een cybersecurity firma de volgende stap van deze geplande fake-pandemie ‘Great Reset’ agenda besproken.

Cloudflare COO Michelle Zatlyn denkt 100% ‘veiligheid’ te kunnen creëren door voor iedereen een verplicht digitaal staatsburgerschap in te voeren. Alle critici met de ‘foute’ mening kunnen dan simpel van het internet worden geweerd.

‘Links wil altijd alle anderen controleren’

‘Dit is het probleem met links,’ geeft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong als commentaar. ‘Ze moeten altijd iedereen controleren om de wereld naar hun idee te maken. Er is geen enkel respect voor mensenrechten.’

Links acht zichzelf altijd moreel verheven boven de rest, wat historisch keer op keer weer leidt tot grote slachtpartijen en zelfs genocide tegen iedereen die niet met hun plannen wil meewerken.

‘Ze gaan altijd deze kant op, zoals ze al zo vaak geprobeerd hebben. Lenin negeerde cultuur en menselijkheid, en probeerde iedereen hetzelfde te maken. Hij voerde oorlog tegen de mensheid zelf.

Deze mensen (van het WEF, de WHO, de Gavi alliantie, de Wereldbank, het IMF, etc.) doen precies hetzelfde. In hun ogen moeten wij allemaal worden gecontroleerd.’

Armstrong adviseert iedereen om geen zaken meer te doen met bedrijven die openlijk de WEF (Great Reset en ‘Build Back Better’) agenda steunen.

Koppeling aan Covid-pas, ID, betaalpas

Het zal de meeste lezers duidelijk zijn dat zo’n digitaal staatsburgerschap rechtstreeks aan ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rechter 1559908088

Mondkapjesplicht in strijd met wet, boete ingetrokken

black iphone 7 plus on persons hand

Nieuw privacybeleid WhatsApp: verlies je vanaf zaterdag stilaan toegang als je niet akkoord gaat, dit kan je doen