in , , ,

Mondkapjesplicht in strijd met wet, boete ingetrokken

mohamed_hassan / Pixabay

Richard van Beem heeft een klinkende overwinning behaald in zijn strijd voor vrijheid. Het heeft de boete voor Van Beem  voor het niet dragen van een mondkapje in augustus 2020 geseponeerd.

Van Beem wil aangifte doen tegen burgemeester Aboutaleb en tegen alle bij de demonstratie van 5 augustus 2020 betrokken agenten.

Demonstratie in

Op 5 augustus 2020 vindt er een demonstratie plaats in Rotterdam. Blijkbaar was Van Beem volgens de gemeente op die plek verplicht een mondkapje te dragen, waartegen hij demonstreerde door er geen te dragen.

Hij werd gefotografeerd door de en kreeg een boete van 95 euro. Hij liet het er echter niet bij zitten en ging tegen de boete in beroep.

Noodverordening

Van Beem maakt bezwaar tegen de opgelegde boete op basis van de volgende redenering.

Voor 1 december 2020 gold een noodverordening (en nog geen wet). Volgens de Gemeentewet mag een noodverordening geen inbreuk maken op grondrechten.
Vanaf 2020 gaf de Minister in het kader van de coronamaatregelen aanwijzingen aan veiligheidsregio’s.

De voorzitters van deze regio’s stelden daarop via noodverordeningen gedragsregels vast, zoals het plaatselijk dragen van een mondkapje.

Deze noodverordeningen mogen echter niet strijdig zijn met de . En deze mondkapjesverplichting was in augustus 2020 op basis van de noodverordening dus in strijd met de Grondwet.

Het Openbaar Ministerie ziet dit ….

Lees verder bij de bron: De Lange Mars Plus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

2 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
J. Onno Dekker
30 dagen geleden

Mooi tenminste iets.

Sjors
23 dagen geleden

Corona is niet alleen maar Corona. Corona is het middel dat de Nieuwe Wereld Orde gebruikt om niet alleen een werled failliet te veroorzaken maar ook om de wereldbevolking op alle mogelijke manieren onder controle te krijgen. Trap niet in deze val !!! Kom in verzet. Deze NWO is een heel kleine groep die devennia lang mensen op belangrijke functies geplaatst te krijgen die de burgers wereldwijd onder controle moesten houden. Rutte, De Jonge, Kaag zijn geen willekeurge politici … Dit is een wereldwijde samenzwering. Dit is WWIII !!!! Een heel andere dan die we gewend zijn maar vele malen meer gevaarlijk dan alle voorgaande oorlogen.

Het belangrijkste wapen tegen deze samenzwering is dat de burgers samenwerken en elkaar helpen en deze criminelen tegenwerken met bezwaren, protesten, demonstraties etc.
Het aantal NWO criminelen zijn met een paar miljone tegen een wereldbevolking van 7 miljard.

Weiger het vaccin !!!! Weiger miondkapjes. Neem vitamine D3 om de eigen weerstand zo groot mogelijk te maken en zoek de zon op (als die schijnt ..)

De Jonge bevestigt hier dat gevaccineerden anderen kunnen besmetten: ‘Wordt steeds maller’

WEF werkt aan digitaal staatsburgerschap voor iedereen; Critici krijgen geen toegang tot internet