in ,

Wereldvreemd nieuws

021416dd76266c94 640 world

Er gebeuren eigenaardige dingen in het nieuws, als eerste item wil ik openen met de telegraaf, Juul Paradijs is geen hoofdredacteur meer, en waarom ? Hij stond in de weg van het kapitalistisch systeem, onderdelen scheiden en apart verkopen ! Dat is de opzet en Juul wilde dit pertinent niet. Zijn krant, zijn regels ! Helaas is de telegraaf een NV bestaat uit de Telegraaf Media Groep. Een van de satellieten is dan ook nu.nl en nujij.nl. Het nieuws wat de Telegraaf bracht onder Juul is sensatie gericht nieuws en populistisch gebral doorspekt met heel veel onderbuik. leest deze krant graag en ziet dit vodje als marktleider. Kwaliteit ? Nee, chocoladekoppen van nieuws wat geen nieuws is. Gelogen of overdreven ? Beide, het verhaal van de SM studio in de buurt van het Afrikaanderplein in Rotterdam, alleen maar geschreven uit wraak ! Moslim's in een verkeerd daglicht stellen en ook een ondernemer brodeloos maken. Althans dat was de opzet ! Nederland bleek slimmer te zijn en doorzag het spel.mijn krant is het niet, ook vanwege het verleden. Landverraders zijn het en blijven het. Een andere naam en een andere insteek dat is wat de Telegraaf zou moeten doen. Stap 1 is gezet en we wensen Juul een beetje wijsheid toe !

Een ander hot item is het Van Rijn debacle, Wie ? Van Rijn het Persoonlijk Gebonden Budget debacle. Worden als privatisering ( alles wordt beter !) zorgverzekeraars, ZZP'ers en zorgbehoeftigden. Dit zijn de hoofdrolspelers en tevens ook slachtoffers. Niet uitbetalen van gewerkte uren  ( het is te duur) Een puinhoop met ICT ( computersystemen die weer eens niet werken !) Een SVB die het moet uitvoeren. Het lukt hem niet orde op zaken te stellen. Veel te snel ingevoerd om de zorgverzekeraars te spekken ! Privatisering en bedrijfsleven ! het werkt niet en zal ook nooit werken. bepaalde portefeuilles worden dik gevuld ten koste van NUTS en service.

Derde item, vrijwilligers, weer een mooi woord voor dwangarbeid,De echte vrijwilliger daargelaten, deze term wordt misbruikt en dat gaat nog erger worden. Bedrijven nemen stagiaires aan en vrijwilligers, dat deze een inkomen verwerven op kosten van de gemeenschap zal deze bedrijven worst zijn want zeg zelf, gratis personeel is niet te versmaden. Werken moet lonen roept hety linkse kamp, en het rechtse kamp spreekt er schande van dat mensen niet meer aan het werk komen. De 45+ er is overbodig , te duur en te mondig. Laat maar, de kinderarbeid moet terug, dat is goedkoop en ze leren een vak. Later goed in te zetten als vrijwilliger, want laten we eerlijk zijn bomen en bruggen genoeg om onder te slapen en de buitenlucht is gezond. De maatschappij blijft egoïstisch en hebben is houden geworden. Nieuwe kansen worden niet geboden. Wil je een kans ? Dan zal je moeten betalen en betalen en betalen ! Het wil maar niet veranderen.

Dan is ook weer eens in het nieuws, sceptisch worden we er van, 15 juni gaat Griekenland failliet, dus uit de euro ! Maar is dat ook zo, Nee hoor, eerst moet de gekozen minister president van Griekenland het veld ruimen, dan worden de centjes weer gestort. Want stel U eens voor dat de vuile was wordt buiten gehangen ? Gelekt heeft hij, die president en dat wordt hem heel kwalijk genomen. Het bedrijfsleven is belangrijker dan de inwoners en de president heeft daar fijntjes op gewezen. Au dat doet zeer, en de machtige reus wil verpletterend toeslaan. Welk vliegtuig valt er dadelijk uit de lucht ?

Maar we zijn er nog niet. Een nieuwe aardbeving heeft plaatsgevonden, meerdere eigenlijk maar de belangrijkste is dat Australië bij is getrokken. Het Eurovisie Songfestival ! De debutant gaat ook een down under liedje zingen, dan hebben we een Trijntje die als een kraai zingt gekleed in een hobbezak. Helaas, dit gaat hem niet worden. Het draait om poen en niets anders. De oude festivals, dat had nog wat, Liedjes en de punten, iedereen zat te wachten , totdat die vervelende punten telling achter de rug was. Het dieptepunt van het songfestival ! Maar ook vreselijk Non-Nieuws.

Maar de horror is nog niet ten einde, Osama bin lada, u weet die dode, heeft honderden boeken over complotten en bestempelt zelfs 9-11 als een complot (?) Sterk, iets waar je zelf ij betrokken bent te zien als complot. Boeken daar gaat het over, we spreken over een multi-miljonair die wel wat beters te doen had dan lezen, en als hij las dan was het wel het WWW oftewel het . Kortom het wordt zomer en een hete ook ! Onzin nieuws gebracht door een “kwaliteitskrant”

Nog meer? Jawel, het begint meer en meer te lijken op de ergernissen van Jan Mulder. U weet die gesjeesde voetballer die nu bij een praatshow zit. Er is een gezien in Groningen, een fotograaf kreeg iets op zijn lens want leek op een vortexufo echtDe Telegraaf brengt het nieuws op de voorpagina en doet er heel lacherig over, maar we hebben het nu niet over Anton Teuben met zijn ufomeldpunt. De televaag zet deze foto neer, een die niet uitnodigt om te klikken.

ufo telegraaf

Deze is genomen bij kaap de goede hoop, zuid afrika, en is gemeld als neppert.

Nu, het laatste onderwerp, en bedenk het is mei, begin juni, wereldnieuws, Sinterklaas komt aan in Meppel ( regio Zwolle, voor de niet weters) Meppel , dicht aan zee gelegen en nog dichter bij Spanje mag de binnenkomst van Sinterklaas vieren en wel als eerste. Maar wat gebeurt nu ? Oh beste buurman, de kleur van de Pieten is weer in het geding. Nu kunnen we er 7 maanden over ouwehoeren of die oorbel wel van goud mag zijn en of het nu platjes moeten heten ipv pieten ! Kortom, iedereen die nog een ijzeren bal en ketting overheeft mag die doneren aan de actiegroep die dit veroorzaakt heeft, Gario de potsenmaker annex kunstenaar. Sorry vind Wim T schippers meer hebben met zijn pindakaas vloer. Laten we ons maar drukmaken over andere zaken. 5 december kinderdag , goed onthouden !

Lees verder via: Wereldvreemd nieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7671280924 b0cd0b7b66 HSL fyra

Privatisering: HSL draaide niet om reizigers, maar om omzet

8147458733 5c01462b17 Edith Schippers e1432327021401

Ernstig verwarde Edith Schippers gaat over lijken