in

WOW: Nabestaanden Marokkaanse overvaller willen juweliersvrouw voor rechter

3669860548 250aa8dd4f rechtspraak1

Waar haal je het gore lef vandaan, je verdomt het om je kinderen op te voeden waardoor je kind een brutale overval pleegt op een juwelier waarbij de daders terecht worden doodgeschoten, en vervolgens wil je dat de vrouw die de dodelijke schoten heeft gelost voor de rechter moet verschijnen. Het Openbaar Ministerie besloot eerder al de vrouw niet te vervolgen, omdat er sprake was van noodweer.

Advocaat van de duivel, Bénédicte Louise Marie Ficq gaat haar tas weer vullen met uw belastinggeld omdat de ‘arme nabestaanden’ zelf geen advocaat kunnen betalen. Ficq vertegenwoordigt de nabestaanden van een van de overvallers, een Italiaans-Marokkaanse man van 29 jaar. Ficq vindt dat de nabestaanden er recht op hebben alle voors en tegens in een openbare zitting te horen. Ze is hiervoor naar het hof gestapt.

Lees verder via Nabestaanden Marokkaanse overvaller willen juweliersvrouw voor rechter.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8150386661 aeb90abe97 te huur1

Binnenkort de troika in Nederland: IMF raadt Nederland hervorming huurmarkt aan

Smithfield Farms1

Gefilmd: gigantische meren vol poep van grootste varkensvlees producent ter wereld