in

Zo manipuleer je pers, politici en volk om te vaccineren: Ab Osterhaus gaf in 2019 “Cursus Pandemie Marketing”

wereld slavernij.vaccinaties 02a 500x300 1
via Xandernieuws.net

Ab Osterhaus organiseerde op 22 januari 2019 een “Cursus Pandemie Marketing” met Marc van Ranst.

De naam van het event was “Communication & Public Engangment” en vond plaats uit hoofde van ESWI, de belangenorgasatie ter bevordering van de bereidheid van burgers, onder leiding van Ab Osterhaus.

Op deze conferentie is Marc van Ranst (de Belgische Jaap van Dissel) de gastspreker die met humor en flair de Mexicaanse Griep ter voorbeeld stelt, van zijn grote succes.

Immers Belgie bereikte in die Pandemie (die later een milde griep bleek te zijn) de hoogste vaccinatiegraad in en daar is Van Ranst trots op. Hij vertelt aan een zaal vol internationale college dan ook triomfanmtelijk hoe hij dat deed en deelt de kneepjes van het vak.

Hoe manipuleer je de pers, politici en het volk en kun je ze in gijzelen, zodat ze doen wat je wilt…zich laten vaccineren.

Docsfair maakte er een fascinerende analyse van met de documentaire “Framing a Pandemic” en Flavio Pasquino interviewde de Jean Jacques van Bemmel en hoofdrolspeler Dick van den Berg de “Framing Specialist”.

Na een kort voorgesprek wordt de docu getoond en daarna wordt er nog goed nagesproken over wat we nu eigenlijk hebben gezien en hoe we dit moeten of kunnen interpreteren.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
wereld slavernij.vaccinaties 02a 500x300 1

Moderna’s topwetenschapper over mRNA-technologie: “We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken”

pixabay transhumane techno vaccin 01a 512x300 1

EMA voegt waarschuwing voor anafylaxie toe aan AstraZeneca Covid-vaccin