in , ,

Moderna’s topwetenschapper over mRNA-technologie: “We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken”

via Xandernieuws.net

In de afgelopen 30 jaar, zegt hij,

“hebben we deze fenomenale digitale wetenschappelijke revolutie beleefd, en ik ben hier vandaag om u te vertellen, dat we eigenlijk de software leven hacken, en dat het de manier verandert waarop we denken over preventie en behandeling van ziekten”.

Hij gaat verder met uit te leggen [zie hieronder] dat het menselijk lichaam is opgebouwd uit organen en organen zijn opgebouwd uit cellen.

“In elke cel is er iets dat boodschapper-RNA of kortweg mRNA wordt genoemd, dat de kritieke informatie DNA in onze genen overbrengt naar de eiwitten, waar we eigenlijk allemaal van gemaakt zijn. Dit is de kritieke informatie die bepaalt wat de cel zal doen. Dus we zien het als een besturingssysteem.

Dus als je dat zou kunnen veranderen, als je een regel code zou kunnen introduceren, of een regel code zou kunnen veranderen, dan blijkt dat ingrijpende gevolgen te hebben voor alles, van griep tot kanker”.

Ik meldde op 4 februari dat Moderna haar nieuwe vaccin beschrijft als “een computerbesturingssysteem”, maar ik wist toen nog niet dat Zaks hier drie jaar geleden al over had gesproken en de leugen van de mainstream media dat mRNA- je genetische code niet veranderen, volledig ontkracht.

Hij kan niet duidelijker zijn wanneer hij zegt: “We zijn eigenlijk de software leven aan het hacken”.

Zaks benadrukt dat zijn bedrijf in 2017 aan een vaccin werkte dat  …..

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook Nederlanders sterven bij bosjes na coronavaccin: ‘Hang dit niet aan de grote klok’

Zo manipuleer je pers, politici en volk om te vaccineren: Ab Osterhaus gaf in 2019 “Cursus Pandemie Marketing”