in ,

Noorwegen heeft zijn koudste zomer in 60 jaar en andere feiten die de MSM u niet vertellen

rihaij / Pixabay

Noren huiveren door wat hun koudste juli in maximaal zes decennia wordt, meldt newsinenglish.no .

Het heeft ook veel geregend, vervolgt het artikel en zelfs sneeuwt het in de bergen – en dat terwijl de Arctische eilanden van Svalbard records vestigen voor hitte. En ongeacht wat de “verkocht aan de hoogste bieder” MSM je zou doen geloven, dit weerpatroon wordt volledig verwacht tijdens een Grand Solar Minimum , het is het directe resultaat van de historisch lage zonneactiviteit die we ervaren en, op zijn beurt, de resulterende “meridionale” straalstroom [klik op de onderstaande link voor meer informatie over de ]:

Staatsmeteorologen hebben deze maand gemiddelde temperaturen van slechts 14,7C (58F) in Oslo geregistreerd , de laagste in bijna 30 jaar. Het gemiddelde van Bergen was zelfs nog lager: 12,8 ° C (55 ° F) , terwijl Trondheim incheckte op slechts 12,1 ° C (53,8 ° F) , de koudste bijna 60 jaar. Het kwik zonk ook naar een recordbrekende -4C (24,8F) in de bergen van Folldal, net ten zuiden van Dovre.

Staatsmeteoroloog Gunnar Livik bevestigde de historische landelijke kilte toen hij sprak met nieuwsuitgeverij NTB: “In Oslo moeten we terug naar 1993 om zulke lage gemiddelde temperaturen te vinden als deze zomer, en terug naar 1996 in Bergen. In Trondheim moeten we helemaal teruggaan tot 1962. ‘

De zomer begon warm in juni en de kliek van de zag als bewijs van hun wetenschappelijk ongegronde theorie. Maar toen begon de jaarlijkse zomervakantie en de maand juli was – met nog maar een paar dagen te gaan – zo abnormaal koud dat zware en “ongebruikelijke” opeenhopingen van zomersneeuw hebben bijgedragen aan het toch al recordhoge pakket dat overblijft van de winter.

“Eind juni hadden we een duidelijke verandering in het weer”, vervolgde Livik.

“Juli was een koude maand met veel onstabiel weer.”

En kijkend naar de nieuwste GFS-run, lijkt de kilte door te gaan:

(GFS) NW 2m Temp Anomalies (28 juli) – tropicaltidbits.com

Svalbard is heter dan Oslo – en terwijl de MSM dit blindelings schildert als een verder bewijs van hun valse, warme politieke agenda (AGW), onthullen de FEITEN dat dit fenomeen / weerpatroon helemaal niets te maken heeft met CO2 / mens- maakte de opwarming van de aarde (als dat zo is, waarom lijdt Oslo dan aan historische kou?) en heeft in plaats daarvan alles te maken met de  en met de impact die lage zonneactiviteit heeft op de jetstromen van de aarde:

Rechte “zonale” stroming onder tijden van hoge zonneactiviteit versus golvende “meridionale” stroming wanneer de zonneactiviteit laag is.

Lees verder bij de bron: Electroverse


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wereld Voorgelogen
7 maanden geleden

Ergo: de burgers zijn massaal voorgelogen met het CO2 sprookje …. Willens en wetens.
En ook overheden zijn massaal in de CO2 onzin gestapt. En ook een bedrijf als Shell doet alsof ze van niets weet.

Zelfs het hele Parijs accoord is gebaseerd op dat sprookje. Verbrandings motoren zouden milieu onvriendelijk zijn en onmiddelljik stonden er subsidiepotten klaar om mensen in de electrische auto te krijgen.
Veel te weinig mensen bedenken dat electrische auto’s helemaal niet zo milieuvriendelijk zijn vanwege de giga accu pakketten die straks als afval moeten worden verwerkt.

De Nederlandse overheid nam zonder zelfs maar naar goede alternatieven te kijken het besluit om aardgas uit te faseren vanwege de CO2 uitstoot. Om nog geen half jaar laten plotseling snel alles terug te draaien nadat Merkel Rutte had uitgelegd dat dat een ongelooflijk stom idee was.

Inmiddels worden overal windmolens en zonnepanelen neergezet zonder even na te rekenen hoeveel van die krengen je nodig hebt om centrales gestookt met fossiele brandstoffen te vervangen. Een windmolen doet effectie 1 MW en het elektrisch geinstalleerd vermogen in NL is ongeveer 22 GW of 22000 MW.

De burgers zijn massaal voorgelogen en de overheid heeft niets gedaan om milieu en energie werkgroepen op te zetten om tot verstandige voorstellen te komen. Nu is het een jungle en iedereen gaat maar zijn gang.

Het zijn heel vreemde tijden …

Onrust onder de bevolking in Italië: migranten ontsnappen uit quarantaine

Kijk dan: ‘vluchtelingen’ komen in Italië aan – met hond, smartphone en sieraden