in , , ,

Zuckerberg wil Facebook in tweeën splitsen, een ‘dorpsplein’ en een ‘veilige woonkamer’

34843092796 eafc0215cb Mark Zuckerberg

Facebook-CEO verklaarde tijdens een recent telefoongesprek dat het bedrijf van plan is om in de komende vijf jaar zowel een openbaar forum als een meer private gecodeerde ruimte te creëren.

Business Insider meldt dat Facebook-CEO Mark Zuckerberg tijdens een recent telefoongesprek met analisten zijn toekomstplannen voor het bedrijf besprak, waarbij Facebook in tweeën zou worden gedeeld.

In een 3,200 woorden tellende blogpost die vorige maand werd gepubliceerd, schetst Zuckerberg plannen om twee verschillende Facebook-ruimtes te maken, een daarvan is een openbaar forum of ‘dorpsplein’, en de andere is een privé gecodeerde ruimte die een ‘woonkamer’ wordt genoemd.

Zuckerberg verklaarde in de blogpost:

Mijn focus voor de laatste paar jaar was het begrijpen en aanpakken van de grootste uitdagingen waarmee Facebook geconfronteerd wordt. Dit betekent dat u standpunten inneemt over belangrijke kwesties met betrekking tot de toekomst van internet.

In deze blogpost zal ik onze visie en principes schetsen rond het bouwen van een privacygericht berichten- en sociaal netwerkplatform. Er is veel te doen hier, en we zijn vastbesloten om open te werken en experts te raadplegen in de hele maatschappij terwijl we dit ontwikkelen.

Lees verder bij de bron: Breitbart

Photo by pestoverde cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
politie 1543438444

Lammetjes vangen, dat lukt de politie dan weer wel

‘Mevrouw Halsema, waar was u paaszondag in de Westerkerk?’