in , , ,

Achtste “zelfmoord” in Oekraïne van ex politici

16479287537 0c2e6737e6 Boris Nemtsov

Alexander Peklushenko, 60 jaar werd dood aangetroffen met een kogelwond in de keel. Alweer een voormalig lid van de “Partij van de Regio's” en parlementslid in de voormalige regering van Jakoenovitsj . De voormalige president van Oekraïne Janoekovitsj vluchtte naar , nadat hij in februari 2014 werd verdrongen door pro-Europese protesten bekend als de Euromaidan.

Op dezelfde dag dat Boris Nemtsov werd vermoord werden er ook drie ex-politici in de Oekraïne dood aangetroffen. Allen tegenstanders van de huidige illegale junta regering, waarin ook drie Amerikanen zitting hebben. Het totaal aantal zelfmoorden is hiermee opgelopen tot acht, waarvan er vijf in de afgelopen maand , dat ruimt lekker op.

Peklushenko was lid van Janoekovitsj de Partij van de Regio's en voorheen vertegenwoordigd in het parlement. Ten minste zes ambtenaren of ex-ambtenaren met links naar Janoekovitsj de zijn dit jaar “overleden” door , maar de politieke affiniteit en werkgeschiedenis van de slachtoffers doet anders vermoeden.

Lees verder via zaplog.

Photo by somiz cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ert

Bouwde JP Morgan de Titanic om de Federal Reserve te vormen? De toevalligheden zijn “te toevallig”

schippers 750x400 e1473169776507

Van “Iron Lady” naar aluhoedje: Edith Schippers