in ,

Van “Iron Lady” naar aluhoedje: Edith Schippers

schippers 750x400 e1473169776507

Tot voor kort stond ze bekend als de Iron Lady van de VVD, een Nederlandse versie van Margaret Thatcher.

Wie gelooft in complotten wordt tegenwoordig weggezet als “verward”, en dat terwijl de geschiedenis keer op keer heeft bewezen dat er wel degelijk complotten bestaan. Sterker nog deze groeiende groep van “verwarde” mensen heeft keer op keer gelijk gekregen , maar daar zal je de MSM niet over horen.

Uiteraard gaat bovenstaande alleen op wanneer het de gevestigde orde zo uitkomt, want wanneer bijvoorbeeld de VVD zelf eens terecht onder vuur komt te liggen door corruptie en schandaal na schandaal dan komt een “ theorie” toch wel heel goed uit. Tenminste, dat moet Edith Schippers gedacht hebben toen ze zei:

“Als een bonnetje van vijftien jaar geleden een week voor de opdoemt, dan is mijn conclusie dat het niet voor niets nú gebeurt. De een zegt: het is de onderwereld. De ander zegt: het zijn krachten bij . Een derde zegt: het zijn krachten uit de advocatuur. Ik kan dat niet beoordelen. Maar er zit ergens een kracht achter”

schippers-750x400

Schippers refereert hier naar het zoveelste VVD schandaal, wat in dit geval er voor zorgde dat het dynamische duo Opstelten en Teefje het veld moesten ruimen vanwege het feit dat ze de kamer hebben voorgelogen. Ja ik weet het, men noemt het de kamer verkeerd hadden geïnformeerd, maar ik noem nog steeds een appel liever een appel.

Tja, blijkbaar zijn als het uitkomt die complottheorieën zo gek nog niet en zo ziet u maar, dat aluhoedje past echt iedereen, zelfs de VVD.

Hierbij kunnen we wel zien dat de de complotters goed in de gaten houdt want als een volleerd verward “complotgekkie” braakt Schippers hier een hele reeks ongefundeerde verdachtmakingen uit en levert uiteraard nul bewijs hiervoor aan. Het idee dat haar partij wel eens gewoon een criminele organisatie zou kunnen zijn komt niet eens bij haar op terwijl daar nou juist wel een heleboel aanwijzingen voor zijn.

Nu ja, laat het gezegd zijn dat ik de beroerdste niet ben en hier een heel simpele maar briljante oplossing voor heb. Een echte win/win. Minister Plasterk geilt al een tijdje op meer bevoegdheden voor de AIVD en ik zeg laten we hem die geven, maar dan voor politici. Ik stel voor dat de AIVD ieder eerste en lid gewoon binnenstebuiten keert en gevalletjes corruptie en fraude aan de schandpaal nagelt nog voor deze criminelen in functie zijn. Daar worden we tenminste echt beter van, maar het resultaat zou wel eens niet het complot aan het licht kunnen brengen dat Schippers in gedachten heeft. Ik verwacht een boel vacatures voor ministers, Kamerleden, staatssecretarissen en senatoren zou dat eens echt worden toegepast.

Lees verder via UrubiN.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
16479287537 0c2e6737e6 Boris Nemtsov

Achtste “zelfmoord” in Oekraïne van ex politici

staatsschuld 500 miljard euro

Het gaat goed met Nederland zegt Rutte… zomaar wat cijfertjes