in ,

Adviseur Duitse ministerie van gezondheid is lid van de WHO, de Bill & Melinda Gates Foundation en de Rockefeller Foundation

Coronavirus Bill Gates

Het Wieler-dossier: Gates-lid adviseert Duitse minister van Volksgezondheid.

Infectiecijfers, incidentiewaarden, AHA-regelsPCR-tests, vaccinaties – deze woorden zijn zo vertrouwd geworden en bepalen het dagelijks leven van de bevolking.

Eén persoon is in hoge mate verantwoordelijk voor het gebruik van deze uitdrukkingen – Dr. Lothar Wieler, voorzitter van het Duitse Robert Koch Instituut.

De connecties van de invloedrijke regeringsadviseur zijn aanzienlijk.

Lothar Wieler is een Duitse dierenarts en gespecialiseerd in microbiologie en is sinds 2015 voorzitter van het RKI, meldt Wochenblick. In deze functie rapporteert hij rechtstreeks aan de Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn, die hij met zijn beoordelingen adviseert en daarmee natuurlijk grote invloed uitoefent op diens beleidsbeslissingen in Corona.

Zijn beruchte twee woorden infectiecijfers en incidentiecijfers vormen alle rechtvaardigingen voor immense restricties voor dit beleid.

Lidmaatschap van de WHO, Bill & Melinda Gates Foundation etc….

Opvallend is Wielers lidmaatschap van vier internationale instanties die verwant zijn aan of zelfs zijn opgericht en gefinancierd door de WHO, de Bill & Melinda Gates Foundation, de Rockefeller Foundation.

Ook heeft de Bill & Melinda Gates Foundation ….

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pfizer e1612111407267

Michael Yeadon ex vice-president Pfizer doet een boekje open (NL-subs)

roths 759x500

Nieuwe waarschuwing van de Rothschild mafia: Permanente pandemie