in ,

Al uw data is gekoppeld : Facebook stopt met het automatisch delen van activiteiten

3185202042 059b9623d9 facebook privacy1

Uw activiteiten worden overal en nergens geregistreerd, blijkbaar zijn nu via overnames de databases aan elkaar gekoppeld en is het plaatsten via Facebook niet meer nodig voor de registratie van het doen en laten.

Facebook gaat stoppen met het automatisch delen van activiteiten in apps zoals Runkeeper, Spotify en Pinterest. Voortaan zullen er alleen nog activiteiten worden getoond die actief worden gedeeld door de gebruiker.

Dat meldt Facebook op zijn ontwikkelaarsblog. Vorige week zette het ook al de automatische Facebookberichten van Instagram stop.

Meldingen in de nieuwsfeed over liedjes die worden beluisterd of afstanden die worden hardgelopen zullen in de loop van de komende weken minder vaak voorkomen in de Facebooks nieuwsfeed, en plaats maken voor meldingen die actief worden gedeeld door gebruikers.

ietsje meer bij nu.nl.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7507255284 8fa6765ae0 samsom1

Samsom is de weg in EU politiek kwijt: banen scheppen moet voorop in Brussel, mag nu mee naar Bilderderg meeting

4792808041 e2897bb4cc op reis1

Timmermans gaat op reis en neemt excuusbrief mee