in , ,

Samsom is de weg in EU politiek kwijt: banen scheppen moet voorop in Brussel, mag nu mee naar Bilderderg meeting

7507255284 8fa6765ae0 samsom1

Zo jammer dat de beste man weinig zelfstandig nadenkt, kijk naar Griekenland, Spanje, Portugal,Italië.
De EU(ssr) werkt niet op de manier die hij blijkbaar in gedachte heeft. Vandaag werd ook bekent dat hij mee mag naar de Bilderberg meeting mijn vermoeden is dat hij daar even bijgespijkerd gaat worden.

Voor de sociaaldemocratische partijen in de EU moet het scheppen van banen en het aanjagen van de economische groei voorop staan in de komende 5 jaar. Het gesprek over wie de topposities in Brussel moet gaan vervullen, moet zo kort mogelijk duren.

PvdA-leider Diederik Samsom heeft dat dinsdag gezegd na overleg met zijn politieke geestverwanten uit andere lidstaten. Zij bespraken in Brussel de uitslag van de Europese verkiezingen.

Samsom vindt dat de nieuwe Europese Commissie vooral moet zorgen voor investeringen, onder meer via de Europese Investeringsbank, om de economie te stimuleren en voor werkgelegenheid te zorgen.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3935683158 3452cfaeb5 e health1

Zorgverzekeraars gaan e-health opdringen. Geen e-health? Geen contract!

3185202042 059b9623d9 facebook privacy1

Al uw data is gekoppeld : Facebook stopt met het automatisch delen van activiteiten