in

Timmermans gaat op reis en neemt excuusbrief mee

Minister Timmermans van Buitenlandse Zaken reist toch af naar de schurkenstaat Saoudi-Arabië, waar (huis-) nog heel normaal is (kijkt u maar even naar deze van vorig jaar, common practice in SA), waar mensen- en dagelijks met voeten getreden worden, waar de positie van minderheden minderwaardig is, waar vrouwen niet als gelijkwaardig worden beschouwd, waar op homofilie de doodstraf staat, waar de duizenden miljarden niet worden gebruikt om er een moderne, democratische staat van te maken, maar om het aggressieve islamgif te verspreiden over de hele wereld. Aan dát land gaat onze minister van Buitenlandse Zaken, namens de Nederlandse regering zijn excuses aanbieden over de Wilderssticker.

En hoe onsmakelijk die stickeractie wellicht ook is, de dubbele moraal die de Nederlandse regering hier etaleert is te hypocriet voor woorden. Tegen de aanwezige pers in de zei Timmermans:

“De Saudiërs zijn ‘zwaar gekrenkt'. Wilders heeft een miljard mensen op hun ziel getrapt, door het meest heilige in hun godsdienst aan te vallen.”

Lees de rest via dagelijksestandaard.nl.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Al uw data is gekoppeld : Facebook stopt met het automatisch delen van activiteiten

Dat we het even weten : EU Van Rompuy “Wij gaan over de EC-leider”