in

Timmermans gaat op reis en neemt excuusbrief mee

4792808041 e2897bb4cc op reis1

Minister Timmermans van Buitenlandse Zaken reist toch af naar de schurkenstaat Saoudi-Arabië, waar (huis-)slavernij nog heel normaal is (kijkt u maar even naar deze video van vorig jaar, common practice in SA), waar mensen- en burgerrechten dagelijks met voeten getreden worden, waar de positie van minderheden minderwaardig is, waar vrouwen niet als gelijkwaardig worden beschouwd, waar op homofilie de doodstraf staat, waar de duizenden miljarden niet worden gebruikt om er een moderne, democratische staat van te maken, maar om het aggressieve islamgif te verspreiden over de hele wereld. Aan dát land gaat onze minister van Buitenlandse Zaken, namens de Nederlandse regering zijn excuses aanbieden over de Wilderssticker.

En hoe onsmakelijk die stickeractie wellicht ook is, de dubbele moraal die de Nederlandse regering hier etaleert is te hypocriet voor woorden. Tegen de aanwezige pers in de Tweede Kamer zei Timmermans:

“De Saudiërs zijn ‘zwaar gekrenkt’. Wilders heeft een miljard mensen op hun ziel getrapt, door het meest heilige in hun godsdienst aan te vallen.”

Lees de rest via dagelijksestandaard.nl.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3185202042 059b9623d9 facebook privacy1

Al uw data is gekoppeld : Facebook stopt met het automatisch delen van activiteiten

boqwnmuiuaa7bkm

Dat we het even weten : EU Van Rompuy “Wij gaan over de EC-leider”