in ,

Aluhoedje: Dode Ebola patiënten komen tot leven vlak voor de uitvaart!? Zombie apocalypse?

5848390943 e4bde4195a zombie1

Zombies zijn hedendaagse, fictieve karakter geportretteerd in vele boeken, films en -shows. Ze zijn denkbeeldige dode lichamen die zijn gereanimeerd te handelen alsof ze leven en tegelijkertijd onderhevig aan het natuurlijke proces van verval. Te beginnen met films in 1968, kwam de zombie rage tot leven in Amerika.

Echter, de wandelende doden zijn niet alleen een 20e-eeuws idee. Mensen die Voodoo beoefenen hebben lang geloofd in zombies(en nog steeds). Bovendien, mythologieën en legendes staan vol met verhalen van de doden die terug tot leven komen.

Met verhalen en folklore, zoals deze is het geen wonder dat de vrees wordt geuit over het dodelijke virus en de mogelijke link naar een “zombie-achtige apocalyps”. Bovendien zijn deze angsten verhoogd met de nieuwe aankondiging van een Liberia News Report, dat beweert dat twee Ebola patiënten die zijn overleden, op mysterieuze wijze weer tot leven zijn gewekt. Hier is het laatste nieuws over het verslag …

Citaat uit New Dawn Liberia:
“Twee Ebola patiënten, die aan het virus stierven in aparte gemeenschappen in Nimba County zijn naar verluidt weer opgestaan in de provincie. De slachtoffers, beiden vrouwen, verondersteld respectievelijk in hun jaren '60 en '40 te zijn, stierven aan het Ebola-virus onlangs in de Hope Village Gemeenschap en de katholieke gemeenschap in Ganta, Nimba. “.

Maar tot verbazing van bewoners en omstanders, kwamen de overledenen naar verluidt weer tot leven in totaal ongeloof. De NewDawn Nimba County correspondent zei de late Dorris Quoi van Hope Village Gemeenschap en het tweede slachtoffer alleen geïdentificeerd als Ma Kebeh, in haar late jaren '60, stonden op het punt te worden meegenomen voor de begrafenis toen ze tot leven kwamen.

is verwijderd

Nou, voeg hier deze Breaking News Reports aan toe:

Kansas Gov Declares October to be Zombie Preparedness Month(Now the End Begins)

Why is Kansas Preparing for the Zombie Apocalypse? (National Journal)

Bekijk Ook deze link op de website: http://www.cdc.gov/phpr/zombies.htm

Mijn mening ….
Ik geloof niet in een “zombie apocalyps”, maar ik geloof wel dat een pandemie heel goed in staat is ons te raken en mogelijk honderdduizenden tot miljoenen slachtoffers/doden te maken…

Lees verder via World Unity.

 

Foto via kevin dooley cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
b998f7f1030c056bbebbcfae 640 eenzaam1

Welkom in de participatiesamenleving, opgelegd door uw leiders: Eén op drie Nederlanders is eenzaam

226338682 3aa20e7b5e frisdrank1

De gruwelijke waarheid achter frisdranken