in

ALWEER! – Johnson en Johnson roept babypoeder terug nadat asbest in monsters is gevonden

aitp

Nadat een routinecontrole door de FDA sporen van asbest had aangetoond, haalden Johnson & Johnson één hele partij van hun gewaardeerde babypoeder terug.

Ongeveer 33.000 flessen werden teruggetrokken en de woordvoerder van het bedrijf zei dat dit te wijten was aan hun overdreven voorzichtigheid.

Niet de beste tijd voor het multinationale bedrijf, want het heeft verschillende rechtszaken lopen die erop uit zijn dat het bedrijf schadevergoeding betaalt. De rechtszaken beweren dat Johnson & Johnson heel goed wisten dat hun babypoeder asbest, een kankerverwekkende stof, in zich had.

Hoewel het bedrijf de aanklachten altijd hebben ontkend, is dit de eerste keer dat ze een product daadwerkelijk hebben teruggeroepen.

Ze hebben ook een schikking van $ 116 miljoen getroffen, volgens de procureur-generaal van Arizona. Dit was te wijten aan de transvaginale maasimplantaten, gekoppeld aan hun rol in de opioïdenzaak in de VS. Het behoeft geen betoog dat hun reputatie op het spel staat en het vertrouwen dat zij bezitten is aan het afnemen.

Volgens de officiële verklaring bedroegen de sporen in het poeder voor één fles 0,00002% asbest. De FDA-test werd uitgevoerd na het kopen van een enkel product bij de detailhandel, met betrekking tot batch # 22318RB.

Het is echter niet bevestigd of de fles authentiek Johnson en Johnson is, of dat er met de verzegeling is geknoeid of dat het product kruisbesmet is.

Ze hebben vol vertrouwen gezegd dat er in de afgelopen 43 jaar bijna 1000 tests zijn uitgevoerd om het asbestniveau te bepalen. En gelukkig zijn die er niet geweest. Maar zelfs die informatie ligt voor het grijpen.

Lees verder bij de bron: Health Bytes

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
let op 1571750125

Rotterdammers let op uw False Flag deze week!

2393126507 7dc8d745ed hoogovens

Tata Steel in IJmuiden wordt weggepest door EU-regels, massa ontslag dreigt