in , ,

Van zon krijg je kanker, dus smeren maar! Luister vooral niet naar de wappies …

silhouette of person's hands forming heart

Er is een nieuwe mainstreammedia propagandacampagne gestart om mensen ertoe te bewegen zich in te smeren met zonnebrandcrèmes.

Volgens voornoemde media zijn het vooral vaccinweigeraars die ook tegen insmeren zijn en dat zegt eigenlijk al genoeg.

Men weet in de mainstreammedia combinaties te maken die kant noch wal raken, maar waarbij ze wel grote groepen mensen wegzetten als halve idioten die niet willen luisteren naar de verstandige stem van de overheid met in haar kielzog de voornoemde mainstream media.

Zo weet het AD nu de volgende kop te brengen.

 zonnebrandcrème, kanker

Mensen die geen zonnebrandcrème willen gebruiken zijn nu opeens aanhangers van een soort sekte.

Ageren tegen zonnebrandcrème past in de cultus van de weerbare jeugd, die zich sterkt met gezonde voeding, buitenleven en zon als natuurlijke bron van vitamine D, signaleert de Vlaamse krant De Morgen. Die cultus wordt aangehangen door rechts-nationalisten, die ook fel tegen coronavaccinaties protesteerden.

Samengevat: Iemand die geen zonnebrandcrème wil opsmeren is een rechts-nationalistische vaccinatieweigeraar.

Ook de ‘factcheckers’ van nu.nl zijn al jaren bezig met het promoten van zonnebrandcrème.

 zonnebrandcrème, kanker

Het bijzonder is dat hetzelfde AD die nu mensen die geen zonnebrandcrème willen smeren op één hoop gooit met vaccinweigeraars, tien jaar geleden waarschuwde voor de gevaren van zonnebrandcrème omdat er een kankerverwekkende stof in zit.

 zonnebrandcrème, kanker

In 2019 kwam EenVandaag met het volgende bericht:

We smeren ons massaal in met zonnebrand om onszelf te beschermen tegen huidkanker. Nu lijkt er een kans te zijn dat zonnebrand zelf kankerverwekkend is.

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) testte verschillende zonnebrandproducten op 24 mensen. Uit dit onderzoek blijkt dat er kankerverwekkende stoffen in het bloed terechtkomen als je deze producten op je huid smeert.

Ook in buitenlandse media vind je tal van berichten over zonnebrandcrèmes die uit de handel werden gehaald omdat er kankerverwekkende stoffen in voorkomen.

Dan wordt er her en der schoorvoetend toegegeven dat er dan misschien wel schadelijke stoffen in die zonnebrandcrème zit, maar dat het nog altijd veel beter is om wel te smeren dan niet.

Als je bedenkt dat de mens al duizenden jaren …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
g5ftjorsziu

Lockdowns komen terug, net als niet werkende mondkapjes en de onzinnige QR

3348989

De Big Sleep!