in ,

Amerikaanse overheid erkent dat cannabis kankercellen doodt

1804195597 752b40c36c canabis

De Amerikaanse regering heeft een pagina toegevoegd aan hun officiële website met adviezen omtrent . Die gaat over het gebruik van cannabis en cannabinoïden, niet-psychotrope bestanddelen van de wietplant. Daar staat zwart op wit dat cannabis kankercellen doodt. Daarnaast bracht recent onderzoek aan het licht dat het roken van tijdens de tienerjaren niet gelinkt is aan , longkanker of astma in het latere leven.

Het National Cancer Institute, onderdeel van het Amerikaanse ministerie van , adviseert dat “cannabinoïden nuttig kunnen zijn bij de behandeling van de neveneffecten van kanker en van de kankerbehandeling” door het te roken, te eten in gebak, te drinken in thee of onder de tong te spuiten.Andere heilzame werkingen
De informatiesite somt ook andere heilzame werkingen op: cannabinoïden hebben een ontstekingsremmende werking, ze blokkeren de groei van kankercellen, verhinderen de groei van bloedvaten naar , hebben een antivirale werking en verzachten spierspasmen die door multiple sclerose worden veroorzaakt.

Lees verder via de Bron: HLN.be

Photo by Eric Caballero cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Grondwet 2

Hoe omzeilen we de (grond)wet? Doe als uw overheid en lees hem niet!

20150820 usa

Volgens het CBS en ‘de politiek’ gaat het economisch gezien fantastisch