Amsterdam eerste gemeente die ecologische en klimaatcrisis erkent

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. De Waanzin Regeert schreef:

    Ik heb de site bekeken van deze beweging en trof een of ander wollig verhaal waar ik helemaal niets mee kan. Het eingei wat gedaan wordt is dat mensen worden bang gemaakt zonder dat een overzicht wordt gepresenteerd wat dan wel aan de hand is. Mensen in zijn algemeenheid zijn heel positief en ik kan achter de principes staan dat we goed met de aarde en met de mensen omgaan. Maar vervolgens lees ik niets over wat aan de hand is, wie daar achter zitten en wat er gedaan moet worden. Dus typisch een aanpak van Gutmenschen met alfa opleiding. Lijkt een beetje zoals de mensen in de Tweede Kamer die nergens verstand van hebben en vanuit dit principe menen te kunnen regeren (zoals het afsluiten van aardgas en het stoken van hout in biocentrales).

    Met deze beweging kun je de halve aarde plat leggen zonder dat je iets bereikt anders dan dat je de bewegingsvrijheid van mensen enorm inperkt. De Illuminati (de Merkels, Macrons en Ruttes) en met name de banken en multinationals in deze wereld raken niet uitgelachen om zoveel domheid.

  2. sjouke7 schreef:

    dan moet die groep snel naar het poolijs,… want het is zorgwekkend,… want dat groeit aan…. en dat is me toch een ramp Extinction Rebellion NL?:
    Op naar de pool KILL THE EIS

Heb jij er iets over te zeggen?