in , , ,

Analyse Amerikaans ministerie Defensie wijst op start gevreesde ADE (Antibody Dependant Enhancement) golf in gevaccineerden

Waar kritische wetenschappers en andere experts al het hele jaar voor waarschuwen lijkt inmiddels realiteit te zijn geworden. Een speciaal A.I. aangestuurd project van het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft de data van 5,6 miljoen 65-plussers geanalyseerd.

Niet alleen wordt bevestigd dat de veronderstelde werkzaamheid van de Covid ‘vaccins’ al na enkele maanden verdwijnt, maar tevens blijkt dat vaxxers veel kwetsbaarder zijn geworden, en de gevreesde ADE (Antibody Dependant Enhancement) golf onder hen is begonnen.

De overgrote meerderheid van mensen die in het ziekenhuis moeten worden opgenomen, zijn namelijk volledig geïnjecteerd.

De cijfers van het door A.I. aangestuurde ‘Project Salus’, dat het ministerie van Defensie in samenwerking met het JAIC (Joint Artificial Intelligence Center) uitvoert, zijn ronduit alarmerend, en maken het ook door de Nederlandse verkondigde dat er een ‘pandemie van ongevaccineerden’ zou zijn, met de grond gelijk. Wekelijks worden vooral steeds meer volledig gevaccineerden ernstig ziek.

Dat past in het patroon van de voorspelde ADE reacties, die juist door de ‘vaccins’ worden veroorzaakt omdat die het menselijke immuunsysteem aantoonbaar kwetsbaarder maken, iets waar zowel het vakblad Journal of Infection, de eminente vaccinexpert dr. Geert Vanden Bossche als ook Erasmus- en Radbouw researchers in de zomer voor waarschuwden.

‘Vaccinaties’ doen p(l)andemie weer oplaaien

Uit de data blijkt dat de vermeende werkzaamheid van de injecties na een periode van slechts 2,5 tot 6 maanden begint te verdwijnen (zoals overigens al in mei 2020 voorspeld door het prestigieuze MIT en onlangs bevestigd door het University College London) en de p(l)andemie juist door de ‘vaccins’ weer oplaait en versnelt.

Op 7 augustus was ongeveer 60% van de 65-plussers die met de ‘Delta’ variant in het ziekenhuis werden opgenomen volledig ‘gevaccineerd’. Twee weken later was dat percentage al gestegen naar 71%. Velen van hen belanden op de IC.

Zowel de Pfizer als Moderna ‘vaccins’ – verreweg de meest toegepaste – laten hetzelfde patroon van een snel toenemend aantal ‘doorbraak’ infecties (= ‘vaccinatie’ falen) zien. De statistieken zijn onverbiddelijk: beide injecties veroorzaken steeds meer zieken. Op 21 augustus waren 71% van de nieuwe ‘Covid’ gevallen in het ziekenhuis dit soort ‘doorbraak’ infecties.

Pas gevaccineerde zieken worden bij ‘ongevaccineerden’ geteld

Bedenk hierbij dat in het document wordt erkend dat ‘gevaccineerden’ pas twee weken ná hun injecties als zodanig worden meegerekend. Dat betekent dat mensen die binnen 0 tot 14 dagen als gevolg van hun ‘vaccinatie’ in het ziekenhuis belanden, als ‘ongevaccineerd’ in de statistieken komen.

Deze manipulerende en misleidende rekenmethode, die vermoedelijk ook in Europa wordt gehanteerd, is bedoeld om de ramp die deze injecties aan het veroorzaken zijn voor het publiek te verhullen, zodat valselijk de schuld aan ‘ongevaccineerden’ kan worden geven.

Dat houdt in dat het percentage ‘volledig gevaccineerde’ Covid zieken en doden substantieel hoger is dan 71%, en vermoedelijk eerder 80% of 90% is. Vanwege de omschreven valse registratiemethode is een exact getal niet te noemen, maar in een recente uitzending van het Israëlische -station Kann News werd op basis van de overheidsstatistieken geconstateerd dat 94% van de 60-plussers die nu Covid krijgen volledig gevaccineerd zijn.

Minderheden extra kwetsbaar; Natuurlijke weerstand vele malen effectiever

Een mogelijke verklaring voor het feit dat in de vooral geïnjecteerde Native Americans (+50%), Hispanics (+40%) en zwarten (+25%) een fors verhoogd risico lopen is dat zij in hun organen een hoger aantal ACE2 receptoren hebben.

Sommige analisten denken daarom dat het spike proteïne zoals dat door de Covid gentherapie injecties wordt aangemaakt een eugenetisch biowapen is, dat is bedoeld om met name bepaalde minderheden uit te dunnen (onder de zwarte Amerikanen heerst de grootste weerstand tegen de Covid injecties).

Andere factoren die gevaccineerde mensen eerder in het ziekenhuis doen belanden zijn obesitas, nierfalen (ESRD), chronische leverziekten en mensen die chemotherapie krijgen.

Uit de data blijkt tevens dat mensen die natuurlijke weerstand hebben opgebouwd na een corona infectie een aanmerkelijk lager risico lopen om in het ziekenhuis te belanden. Dat bevestigt wetenschappelijke studies zoals onlangs in dat natuurlijk immuniteit zonder ‘vaccinatie’ een 13 tot 27 keer betere bescherming biedt.

Blijvende weigering injecties en QR Vaxpas Apartheid noodzakelijk

Ook dit vastgestelde feit haalt de zogenaamde ‘noodzaak’ van deze Covid injecties volledig onderuit. Verplichte (/ afgedwongen) vaccinaties zijnvolgens Harvard professor epidemiologie Martin Kulldorff dan ook ‘wetenschappelijke onzin’. Erger nog: volgens een directeur van een Brits uitvaartbedrijf zijn alle ‘Delta’ doden bijna exclusief vaxdoden.

ALLES pleit er dus voor om deze ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Corona-app al een maand voor aankondiging Corona p(l)andemie geregistreerd door uw vriend de Rijksoverheid

Dossier Nederlandse Controlestaat: Kenteken-camera’s politie registreren gemiddeld 5 MILJOEN auto’s PER DAG