in ,

Anonymous Million Mask March 2020

anonymous 1024x577 1024x577 1024x577 1024x577 1

Anonymous maakt zich op voor de felbegeerde Million Mask March. Elk jaar komen Anons met allerlei verschillende opvattingen, ideeën en doelen in eenheid samen om op straat te marcheren en vreedzaam weerstand te tonen en de regeringen van de wereld te waarschuwen voor onze aanwezigheid.

Vijf november, net als Kerstmis, gebeurt maar één keer per jaar. De datum nadert snel voor activisten en hacktivisten die zich associëren met het gedecentraliseerde, leiderloze Anonymous-collectief. Anons beginnen zich te organiseren voor bijeenkomsten over de hele wereld. Dus pak een bord, druk je papieren Guy Fawkes-masker af (gemakshalve voorzien in dit artikel) en bereid je voor op 5 november.

Dit jaar zijn activisten van over de hele wereld van plan deel te nemen aan de mars die de aandacht vestigt op schendingen van de mensenrechten, de opkomst van de bewakingsstaat, de gevaren van het verliezen van ons internet en het gecombineerde verlies van onze steeds afnemende vrijheid van meningsuiting en pers.

5 november wordt ook gezien als een dag om degenen binnen het collectief te gedenken die zijn opgesloten en beschuldigd van de “Computer Fraud and Abuse Act” voor hun daden zoals Jeremy Hammond, of doorgegeven zoals Aaron Swartz of de broer  Tayyeb Shehadah,  die was beschoten wegens protest in Palestina door een Israëlische sluipschutter (masker hieronder).

86cbe8564ec71a98af5b40ec619ecf74

Anonymous is ook van plan om de opkomst van internetwetgeving onder de aandacht te brengen die het auteursrecht wil gebruiken als een middel om onafhankelijke, creatieve en afwijkende stemmen online te censureren. Het is een poging dat activisten van Anonymous Bites Back (ABB) sinds vorig jaar het voortouw nemen in de strijd voor, sinds vorig jaar, tegen ACTA2, een auteursrechtrichtlijn in Europa en netneutraliteit in de VS.

Hoewel het de moeite waard is om op te merken dat er geen specifieke doelen zijn voor de mars of het collectief, is er echter een overkoepelende wens binnen velen om censuur te bestrijden, vrijheid van meningsuiting te bevorderen en overheidscontrole binnen het collectief tegen te gaan. Het tegengaan van onderdrukking en het steunen van klokkenluiders lijkt iets waar de meesten het ook over eens kunnen zijn.

Er zijn anonieme acties ondernomen tegen Sony, HB Gary, Aaron Barr, Operation Payback en protesten tegen organisaties zoals Westboro Baptist, Church Of Scientology en verschillende regeringen over de hele wereld, waaronder Iran, Egypte, Australië en Ierland om er maar een paar te noemen die het doelwit zijn van vroege Ops.

Het collectief maakt gebruik van een aantal technieken zoals digitale web sit-ins (DoS-aanvallen) met LOIC (verzenden van HTTP-headerverzoeken naar sites), “rudimentaire exploits”, d0xing en soms het extremere hacken van een database en het lekken van de tabellen en inhoud voor de Lulz.

Nadat alle geesten en heksen weg zijn voor Halloween (31 oktober), zullen miljoenen Anons over de hele wereld elkaar ontmoeten op 5 november, aangetrokken door Guy Fawkes, revolutie, verandering en het buskruitcomplot, om hun aanwezigheid bekend te maken aan wereldregeringen. ze zullen nooit worden vergeten.

Degenen die het idee van Anonieme steunen, Discordianisme, anarchie, vechten tegen onderdrukking door de overheid, versleuteling, hacking, mensenrechten, verschillende activistische doelen voor onze dierenvrienden en anderszins, gerechtigheid en zelfs degenen die gewoon genieten van het Lulz van een website of database die wordt gepwnd door code, zullen allemaal samenkomen voor een enkele dag om wereldwijde eenheid te demonstreren, tegen de elite (de echte vampiers en goblins van onze samenleving).

Met andere woorden, individuen van elk ras, ideologische overtuiging en sociale klasse zullen in straten over de hele wereld bijeenkomen om 5 november te vieren en het buskruitplot dat nooit zal worden vergeten, in spiegelbeeld van de film. V for Vendetta  als symbool voor het bestrijden van tirannie.

Het is een dag die historisch is gemarkeerd met Anons die protesteren op straat sinds 2011. Allemaal in een poging om de elite en andere belanghebbenden eraan te herinneren dat “we er nog steeds zijn, we zullen een last in je kont blijven, en dat zijn we niet weggaan.” Evenals om een ​​eenvoudige vraag te stellen aan regeringen over de hele wereld: “hou je van mudkipz en lulzboats?”

Om te parafraseren: “We zijn legioenen, we zijn velen, we zijn het verzet tegen corrupte regeringen en de corruptie van deze wereld. Jij bent de ziekte en wij zijn het tegengif. ”

Sinds 2011, na de opkomst van Occupy Wall Street, is de ontmoeting op 5 november een traditie geworden voor degenen die ervoor hebben gekozen om los te staan ​​van het collectieve idee van Anon.

Voor regeringen wordt 5 november en het onthoofde symbool van Anoniem gezien als een vorm van verzet en afwijkende meningen over de hele wereld. De burgers van de aarde verenigen zich en protesteren tegen elitair beleid, corruptie en in sommige landen zelfs onderdrukking, allemaal in solidariteit met elkaar (broeders en zusters) met Guy Fawkes-maskers om identiteiten te verdoezelen en eenheid te vertegenwoordigen.

Historisch gezien hebben de FBI’s geprobeerd te ontdekken wat zij als het “schimmige leiderschap” van Anonymous beschouwden door Anons tijdens de mars te bespioneren met pijlstaartroggen, drones en digitale monitoringtechnologie om gesprekken af ​​te luisteren, hoewel ze zich niet bewust waren van de gedecentraliseerde aard ervan.

In de VS gebruikte het DHS onlangs zelfs een aangepaste versie van het Anonieme “man zonder hoofd” -logo in een presentatie over surveillance. Ironisch genoeg was het gewijzigde logo auteursrechtelijk beschermd en was het oorspronkelijk gemaakt voor  een artikel dat kritiek had op de massale surveillance van Pakistan,  meldde Muckrock  .

Er zijn geen leiders in Anonymous zoals de FBI denkt; iedereen netwerken en werken samen voor gemeenschappelijke gelijkgestemde doelen, of het nu gaat om het jagen op pedofielen, dierenmisbruikers, binnenlandse terroristen of zich verenigen om wetten tegen het internet te stoppen, zoals ACTA, ACTA 2, SOPA, PIPA, CISPA en de slim genoemde nooit vergeten CISPA 2.0 , of talloze anti-oorlogsacties, om maar een paar van de activiteiten van het collectief door de jaren heen te noemen.

In 2011 leken de FBI de zaken gedeeltelijk uit te zoeken, waarbij ze in een DHS-bulletin opmerkten   dat Anonymous miste “een gecentraliseerde leiderschapsstructuur en gedistribueerd (vaak internationaal) personeel een aanzienlijke hindernis vormt voor wetshandhavingsorganisaties die de stroom van cyberaanvallen op organisaties willen beteugelen. ”

Ondertussen, voor degenen die het idee van anonieme decentralisatie, transparantie van de overheid en vrijheid voor iedereen steunen, wordt de mars gezien als een dag om elkaar te ontmoeten, te trekken, te netwerken en ideeën te vormen met gelijkgestemden, waarbij hacktivistische daden achtergelaten worden die individuen van het collectief zouden kunnen doen. (of misschien niet) hebben deelgenomen. (Je praat niet over vechtclub; regel 9001 van internet – iedereen is een fed, opschep niet.)

Je hoeft geen hacker te zijn om anoniem te zijn, Anons hebben een aantal andere vaardigheden die worden gebruikt om operaties binnen het gedecentraliseerde, leiderloze collectief te ondersteunen, zoals artwork, videobewerking, PR’s schrijven, klokkenluiders helpen en laarzen op de grond, de lijst gaat steeds maar weer.

Iedereen kan anoniem zijn. Tot slot, niemand vertelt iemand dat ze het niet kunnen zijn, het is een idee en tactiek, niet zozeer een groep, die de media lijken te verwarren bij het bespreken van het collectief.

In de loop der jaren zijn Guy Fawkes-maskers zelfs verboden bij protesten in sommige landen zoals  Bahrein ,  Dubai ,  Saoedi-Arabië , de  Verenigde Arabische Emiraten  en  Canada  om er maar een paar te noemen. Zelfs in de VS diende een wetgever uit Kentucky onlangs  een wetsvoorstel  in om maskers te verbieden bij protesten in de staat in 2017.

Jaar na jaar is de Million Mask March een historische gebeurtenis geweest.

Maar zoals Anonymous Bites back (ABB) opmerkt: “dit jaar zullen het niet alleen Anonymous marcheren, anderen zullen samen met ons staan ​​en een vreedzame maar krachtige schreeuw om vrijheid ontketenen.”

Anonymous Bites Back zal als mediateam aanwezig zijn op vele marsen over de hele wereld, en de groep vrijwillige activisten belooft dat ze zullen proberen de meeste evenementen live te streamen. Als je wilt uitzenden en hulp nodig hebt, neem dan gerust contact op met  @YourMarkLubbers op Twitter, Facebook Million Mask March World Wide en AnonymousWorldWide op YouTube.

Anderen ontmoeten en misschien samen reizen? Veel organisatoren en deelnemers verzamelen zich op sociale media, anderen sluiten zich aan bij een chatserver op Discord:  klik hier.

Deze Discord-server heeft ook veel promotiemateriaal, waaronder gratis afdrukbare maskers. Wil je gewoon marcheren en niet lid worden van een server of sociale media, dan zijn afdrukbare maskers en flyers ook hier beschikbaar:  Klik hier

Anonymous waarschuwt echter voor de verspreiding van nepmarslocaties die kunnen worden opgezet als honeypots of gewoon tijdverspilling. Een dergelijke site die niet zal worden gelinkt om verbetering van de SEO te voorkomen, die moet worden vermeden voor informatie over de marsen, is eigenlijk getiteld: “millionmaskmarch.com.” De website tussen een groot aantal andere websites wordt beheerd door een  vermoedelijke  FBI-informant die alleen bekend staat als generaal Christine Anne Sands, een voor de hand liggende alias voor de fraude die door het Anonymous-collectief wordt veracht.

Hoewel, stelt Anonymous dat de website van Sand dit jaar het collectief kan verwachten en “een zwaar doelwit zal zijn in de aanloop naar de marsen, zodat nieuwelingen haar kaart niet gebruiken om een ​​marslocatie te vinden.”

Het collectief waarschuwt ook:

Ook al is de Million Mask March een volledig legale en vreedzame gebeurtenis, vergeet niet om veilig te blijven. Houd uw maskers op en deel met niemand privé-informatie over uzelf. Online en offline. Veilig varen.

Het is ook niet uitgesloten om datadruppels te zien van hacktivisten binnen het collectief om de gelegenheid te vieren en in het verleden was dit bijna altijd een gegeven.

Deelnemers aan de mars worden eraan herinnerd dat vreedzaam protest wordt aangemoedigd en geweld wordt ontmoedigd, het collectief zal uw individuele acties niet in zijn naam steunen.

Als individuen ervoor kiezen om gewelddadig te zijn, doen ze dat uit eigen beweging en begrijpen ze volledig de gevolgen die kunnen volgen voor anderen die deelnemen aan de Million Mask March in hun gebied, waaronder waarschijnlijk traangas en brute reactie van oproerpolitie. Wees respectvol voor je mede-demonstranten, dit is geen tijd om te protesteren, maar een tijd om te vieren en aanwezigheid te tonen.

Als je geïnteresseerd bent in het bijwonen en het tonen van een burgerlijke aanwezigheid aan je regering, kun je de dichtstbijzijnde Million Mask March-locatie op  Pastebin vinden door op Twitter of Fedbook (Facebook) te zoeken met de termen ‘miljoenmaskermars [jouw stad]’ of door het Million Mask te bezoeken March Locations-website  (hier), die wordt beheerd door degenen in het collectief dat de marsen organiseert en voortdurend wordt bijgewerkt met meer steden wereldwijd.

Aangezien er geen officiële verslagen zijn die het hele idee van Anonymous vertegenwoordigen, wordt verwacht dat de mars enorm en wijd over de hele wereld zal zijn en moet worden aangenomen dat deze lijst onvolledig is. We zijn legioenen, we zijn anoniem, we vergeven niet, we vergeten niet – verwacht ons in jullie straten!

Lees verder bij de bron: Activist Post

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
49626529573 3d5cb38980 corona test e1585242544759

Je verwacht het niet: Grootschalige belastingontwijking door coronatest-fabrikant Qiagen

52e9d6404e57af14f1dc8460962a3f7f1d37d8f8525771487c2e7fd19e4f 640 corona letter

Help mee en stuur deze brief over de Spoedwet naar de Tweede Kamer