Autoriteit Persoonsgegevens grijpt niet in tegen het grootste datalek van Nederland

Reageer mee...

Eén reactie op “Autoriteit Persoonsgegevens grijpt niet in tegen het grootste datalek van Nederland”

 1. Gerd schreef:

  Nu weet ik voor 100% zeker [via een truc binnen de rechtspraak] -dat ministers zich met het recht bemoeid. Kijk met deze kennis opnieuw naar deze zaak.
  ..
  Indertijd onder Ivo Opstelten ; gaf hij opdracht aan het [toenmalige College Cbp] -om alle toezicht op de privacy los te laten. Dit wegens en tekort aan financien en personeel bij de toezichthouder het Cbp. Er werkten toen ca 75 mensen bij het college. Het was voor de toezichthouder onmogelijk om alles te controleren, Daar heeft Ivo Opstelten toen een eind aan gemaakt –: opdracht aan het Cbp luidde “niets meer te doen”. Geen handhaving meer uitvoeren of toepassen. Het toenmalig toezichthouder Cbp. heeft dit bevel van Opstelten ook zo uitgevoerd
  .
  Hetzelfde gebeurd hier weer – maar nu met Edith Schippers. Die overtreed al geruime tijd alle regels
  Omdat het officieel niet bekend is -en vrijwel niet is te traceren hoe de rechtspraak beïnvloed wordt. Ook hier zit de minister achter de rechtspraak. En we weten – ministers zijn onschendbaar en niet vervolgbaar binnen het bestuursrecht . Ministers zijn bestuursrechtelijk niet te vervolgen. Ze kunnen de rechtspraak dichtknijpen en naar hun hand zetten – en geen hond kan dit tegenhouden. Ook geen advocaat. Dit noemt men “Democratie en Rechtstaat”

Discuseer je mee?

Close