in

Banken veranderen niet en zijn nog steeds criminele organisaties

Iedereen moet goed begrijpen dat aan de basis van het criminele gedrag van bank en staat alle financiële instellingen staan die door niet-wettelijke toestemming het ponzifraudesysteem Fractioneel Reserve Bankieren uit kunnen buiten waarvoor onze politieke staatscriminelen, die het allemaal toestaan, beloond worden in het politieke dan wel een andersoortig elitair milieu. (Zelfs verzekeringsmaatschappijen horen hierbij omdat zij zonder bank niet eens zouden KUNNEN bestaan. We gaan niet verder in op de rol van verzekeringsmaatschappijen als criminele organisatie. Maar ie- dereen die al eens is geconfronteerd geweest met de ‘kleine' lettertjes in ‘contracten' van bijvoor – beeld een ‘hospitalisatie' verzekering weet wel waarover ik spreek.) Er zit meer niet in een verzekeringspakket dan wel! Besef goed: statuten zijn GEEN wetten! En, wetten horen rechtvaardig te zijn!

Fractioneel Reserve Bankieren (FRB)

Voor de goede orde. Deze vorm van ‘bankieren' is wettelijk niet geregeld en dus onwettig en NIET toegestaan op geen enkele manier voor NIEMAND, of toegestaan voor IEDEREEN. De STAAT laat privéonderneming BANK Fractioneel Reserve Bankieren naar wellust! Maar let wel! Door FRB wordt er VALS gemaakt in een bankcomputer door wat geld op de rekening van een bepaalde bank bij de Nationale Bank (ook een privébank) te storten waardoor ze minimaal het NE- GENVOUDIGE ‘mogen' aanmaken in hun VERDOMDE bankcomputer. Door deze VERDERFE- LIJKE manier van werken is er nu nog slechts ongeveer 3% ECHT GELD in roulatie. De rest is vals geld en kan alleen ‘digitaal' worden uitgegeven via bankkaart of cheque van een bank omdat anders ALLE banken in één keer failliet zouden gaan. Maar … banken zijn privéondernemingen. Wat zij mogen, mogen wij ook. Tenslotte is FRB niet bij wet geregeld en ook voor de burger be – schikbaar omdat banken nu eenmaal privéondernemingen zijn zonder speciale gerechtvaardigde rechten op dit gebied! Dus gaan we voor het gemak eens omgekeerd evenredig rekenen naar onze portemonnee!

In een staat is alle geld van het volk, niet van een bank

Als 97% van alle geld in banken VALS GELD is, hoort de burger van dit TOTAAL aan vals geld nu eindelijk een keer ECHT GELD te maken en we komen door FRB en een tekort aan ECHT GELD in de samenleving tot de conclusie dat elke 3 eurocent op onze rekening EIGENLIJK 1 aan waarde heeft en 30 cent is 10 euro. 3 euro is gelijk aan 100 euro, 30 euro vertegenwoordigt dan 1.000 euro. 300 euro heeft een waarde van 10.000 euro en zo verder! Om gemakkelijk te rekenen vertegenwoordigt elke EURO een waarde van 33 euro als we FRB toepassen zoals de bank dat doet met stilzwijgende toestemming van onze staatscriminelen. Tenslotte staat ons ECHT EN ZUUR VERDIENDE geld bij de bank en dat terwijl een bank geen flikker doet om van ONS echt geld een negenvoud aan vals geld te maken, niet? Dan kunnen we toch mooi mee profiteren van de bancaire ponzifraude waar de staat niets over zegt?

(Dus, wat houdt ons tegen om hetzelfde te doen als de bank, en de rekening door te schuiven naar de bank? Dan zijn we allemaal ‘criminelen' en hoeven we niet naar de rechter te trekken want we profiteren allemaal van dezelfde ponzifraude, toch? Onderwijl wordt de Bancaire BA- LANS echt in BALANS gebracht met onze rekening!)

Dus u ziet het: ineens bent u rijker dan u ooit dacht. Maar dan moeten we op eenzelfde manier met ons geld gaan spelen als de bank. GEEN ENKELE WET KAN HET ONS VERBIEDEN. ONG – DEKTE CHEQUES BESTAAN DUS NIET LANGER! De bank moet het verschil maar aanpassen vanuit hun balans of verzuipen in hun eigen ZWARTE GAT. Het volk MOET het gelag van deze 97% BANCAIRE HEBZUCHTIGE OPLICHTERIJ niet langer betalen!bankierseed

U begrijpt nu dat we door Fractioneel Reserve Bankieren worden bestolen, dat er inflatie door ont – staat (is een waardevermindering van ONS geld omdat er meer van hetzelfde wordt aangemaakt in een bankcomputer en de bank de rekening hiervoor bij ons deponeert. We moeten met zijn al- len meer gaan betalen voor hetzelfde en de staat geniet zonder dat de meesten het beseffen mee van de prijsverhogingen omdat ze zo stilzwijgend meer accijnzen, belastingen en in kas krijgen) en dat laat zien dat we er sinds de 20e eeuw nog geen fluit op vooruit zijn gegaan. In feite zijn we alleen maar armer geworden! We noemen dit een gelegaliseerd diefstalsysteem en de be- lasting maakt er deel van uit!

Nu … nog een waarschuwing! Banken horen onderpand te hebben en dat zijn onze huizen. Daarom zijn onze huizen zo duur. Hierdoor kunnen onze kinderen nog nauwelijks een huis bouwen, laat staan kopen. En daarom moeten ook vele gezinnen met twee gaan werken en komen nog nauwelijks tot opvoeden van kinderen toe als ze die al op prijs stellen! Ook op latere leeftijd kinderen krijgen is een optie maar dat gaat dikwijls met veel moeilijkheden gepaard voor de moeder om zwanger te worden en met mogelijke afwijkingen voor het kind omdat MENEER DOKTOOR in deze kwestie GOD speelt! Enfin, dat is een ander hoofdstuk.

Genoemde CRIMINELE ORGANISATIES, Staat en Bank, staan aan de basis van alle dage – lijkse FINANCIELE ellende van iedereen in deze samenleving.

Dat komt omdat onze politici STUK VOOR STUK gekocht zijn door de bank en worden be – loond voor hun GOEDE PRESTATIES door de bank! Daarom heeft Leterme een mazzel – baantje gekregen. Voor zijn heuse WANPRESTATIES in zake de ‘wet op het financieel toe – zicht' tegenover het BELGISCHE volk maar natuurlijk in het voordeel van banken!

U ziet het zelf! Verkozen staatscriminelen worden beloond en wij mogen het gelag betalen! Het- zelfde geldt voor RUTTE EN DIJSELBLOEM want zij rommelen maar raak met de RABO maar eigenlijk GEEN ZAK over te vertellen had. Want staatseigendommen zijn eigendommen van het volk. Er is name- lijk ook geen enkele wet waardoor een regering een VOLLEDIG mandaat naar zich toe kan trek- ken! Het volk regeert in een democratie en de regering DIENT voor cruciale zaken het volk de raad- plegen. De koningskwestie is niets meer dan een wassen neus om volksraadplegingen te voorkomen! HET VOLK HEEFT ER RECHT OP! Dus we hebben hier met DIEFSTAL VAN HET VOLK te maken en RUTTE is schuldig.

Bankencrisis

In 2008 werd dan geconfronteerd met de BANKENCRISIS direct voortkomend uit de niet in te tomen hebzucht van privébanken. Let op: dat zijn stuk voor stuk NAAMLOZE VENNOOT- SCHAPPEN! Het bezit van aandeelhouders waar ik als burger, die verplicht is een bankrekening te hebben bij een dergelijke criminele organisatie, geen ZAK mee te maken heb!

(Ook verplichting om een bankrekening te hebben is een wet die door onze regerende CRIMI- NELE BENDE is goedgekeurd in het voordeel van de bank om banken TOTALE FASCISTI – SCHE CONTROLE OVER DE BEVOLKING TE GEVEN! Daar komt bij dat die bancaire klootzakken uw rekening, met een andere wet in de hand die werd goedgekeurd door politieke leeglopers, kunnen blokkeren indien u geen geldig ID bewijs hebt. Hoe noemt u dat? Nor – maal? Vergeet niet dat al deze BANCAIRE dieven en criminelen u dagelijks bestelen door een wet bij elkaar te laten fantaseren door hun eigen advocaten en deze aan de leeglopers van de DE STAAT door te geven om te laten ‘legaliseren' waardoor uw zakken worden leeggemaakt. Banken en staten maken zich schuldig aan leugens, bedrog, oplichterij, ponzifraude, valsmun- terij, in omloop brengen van vals geld, fraude en dat alles MET EEN GELDIGE ID KAART!)

Vraag is waarom de staat dit allemaal toestaat, toch? Om mooie baantjes te krijgen zoals Leterme, De Gucht en Verhofstadt? Wouw. Dan moet u eens gaan nadenken of u nog wel op zulke mensen wilt stemmen. Niet dat er een goede politicus bestaat. Vergeet het. Het is gemakkelijk te zien dat een politicus liegt. Dan bewegen zijn lippen namelijk!

Enfin, de Belgische kwam tijdens de BANKENCRISIS voor maar liefst 21 miljard tussen bij de banken. Daarnaast kregen banken nog eens voor 250 miljard staatsgaranties. Onze kromp door deze toezeggingen (betalingen) in 2009 met 3 procent, wat ons nog eens 10 miljard aan welvaart heeft gekost. De regering-Leterme heeft een erge nog een keer erger gemaakt door ook onze banken te verkopen aan het buitenland, nieuwe belastingen op te leggen op spaargeld en nieuwe regels ter bescherming van de spaarders uit te stellen.

KOSTENPLAATJE OM EEN STELLETJE CRIMINELE PRIVATE ONDERNEMINGEN IN STAND TE HOUDEN: 281 miljard euro uit ONZE ZAK betaalt, (zonder de bijkomende kosten door verkoop van Belgische banken of nieuwe belastingen en niet-bestaande bescherming van spaargeld in te calculeren) door een CORRUPTE EN EEN EVEN CRIMINELE regering.

En dan hebben beide CRIMINELE ORGANISATIES ons vandaag de dag nog niet genoeg uitgemolken?

Kom mensen, wanneer gaan jullie DAT een keer beseffen?

GENOEG IS GENOEG!

Indien wij ook Fractioneel Reserve Bankieren toepassen krijgen we het volgende plaatje!

Eurocenten Werkelijke waarde in euro
0.03 1
0.06 2
0.09 3
0.12 4
0.15 5
0.18 6
0.21 7
0.24 8
0.27 9
0.30 10
0.33 11
0.36 12
0.39 13
0.42 14
0.45 15
0.48 16
0.51 17
0.54 18
0.57 19
0.60 20
0.63 21
0.66 22
0.69 23
0.72 24
0.75 25
0.78 26
0.81 27
0.84 28
0.87 29
0.90 30
0.93 31
0.96 32
1.00 33 afgerond

 

Ik zou nog even wachten om losse centen en dergelijke van de hand te doen. Het afronden van bedragen aan de kassa is pure diefstal en eurocenten uit roulatie nemen is fraude, oplichting en bedrog!

Lees verder bij de Bron: Stop de bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Portugese president zet democratie buitenspel

“Schokkend”: Hamburgers, worstjes, bacon en hotdogs zijn kankerverwekkend voor mensen