in

Bel 112 bij een afwijkende bakfiets: Vrees voor aanslag met bakfiets

Soms denk je wel eens zie ik nu een bericht van de speld voorbij komen? Met de bakfiets houden we de er wel in moeten ze gedacht hebben…

Veiligheidsdiensten waarschuwen voor een aanslag in met een bakfiets of fiets met explosieven rond oud en nieuw. Het klinkt als een grap, maar de waarschuwing is bloedserieus.

Dat staat volgens het Parool in memo aan de Amsterdamse : ‘Als middel zou sprake kunnen zijn van een (bak)fiets voorzien van explosieven. Er wordt daarom gevraagd om extra alertheid rond publieke locaties en evenementen in de komende periode tot en met oud en nieuw. Meld afwijkend gedrag en opvallende objecten direct.’

Er zijn nog altijd ‘geen concrete aanwijzingen voor een voorgenomen aanslag’, maar ‘blijven de signalen wijzen op dreiging, juist tussen kerst en de jaarwisseling’.

Lees verder bij de Bron: Telegraaf.nl

INSTANT UPDATE : Waarschuwing voor heel europa

Een waarschuwing voor een mogelijke aanslag met een bakfiets waar Het Parool dinsdag over schrijft, is onderdeel een zeer breed verspreide dreigingsmelding waarbij gesproken wordt over mogelijk gebruik van rugzakken, auto’s en ook fietsen.

Het gaat om de algemene waarschuwing voor Europa, waar Oostenrijk het al eerder over had. Vooralsnog is er geen concrete aanwijzing voor een dreiging tegen Nederland. Dat laat de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid dinsdag weten.

Lees verder bij de Bron: ‘Bakfietswaarschuwing’ is algemeen voor Europa

 

Photo by robokow


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Opgelost: Chemtrails = dihydromonoxide, om op slinkse wijze ‘global warming’ te veroorzaken

Tweede Kamer verwerpt shariapatrouilles in Den Hagistan tijdens jaarwisseling