in , , , , ,

Bericht uit 1972: WHO wilde massale sterilisatie door middel van vaccinatie

WHO vaccin 1634053944 scaled e1634055058467
Lara at Pexels

Officieel bericht bevestigt: vaccinaties zijn van invloed op vruchtbaarheid van vrouwen

Al in 1972 werd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een speciaal programma voor onderzoek, ontwikkeling en opleiding van onderzoekers op het gebied van de menselijke voortplanting ingesteld.

Al voor de gezondheidscrisis, die bekend is als “corona-pandemie”, hebben enkelen van ons bezorgd de maatregelen gevolgd die de WHO – net als vele andere organisaties in de omgeving van de VN – heeft uitgevoerd om de gender-ideologie met behulp van programma´s over seksuele en reproductieve gezondheid te normaliseren.

Maar misschien hebben wij de echte waarheid achter de campagnes over het hoofd gezien, waarvan velen met massale vaccinaties te maken hadden, zoals iFamNews berichtte.

Beatriz Montes van iFamNews zette vorige week haar conclusies online. Tijdens haar onderzoek stuitte ze op een nogal veelzeggend document van de WHO: een in 1992 in Genua gepubliceerd bericht met de titel “Fertility regulating vaccines” (“vruchtbaarheid regulerende vaccinaties”).

Voor dit document – al in 1972 – werd het speciale WHO-programma voor onderzoek, ontwikkeling en opleiding van onderzoekers op het gebied van de menselijke voortplanting ingesteld.

Uit dit document blijkt dat de WHO in de ontwikkeling en evaluatie van nieuwe en verbeterde methodes van vruchtbaarheidsregulering is geïnteresseerd, omdat de traditionele methodes (spiraaltje, pil, condoom) al op hun retour waren.

Uit het bericht over vaccins ter regulering van de vruchtbaarheid blijkt duidelijk dat de vrouwelijke vruchtbaarheid door vaccins

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
sheeple tv2 e1556030846331

‘Fake news’ van Nieuwsuur over coronadode in Kerkrade: ‘We hebben een smoking gun gevonden’

Hourglass Vaccine Coronavirus  - geralt / Pixabay

Er is iets vreemds aan de hand in Europa: Oversterfte bij 75-minners explosief gestegen