in , , ,

Misschien is het plan nog geraffineerder dan wij dachten

Een man uit Nieuw-Zeeland doet wat klusjes voor een miljardair die zich daar heeft gevestigd en wat later wordt hij uitgenodigd om te komen eten.

Na de nodige drank begint de miljardair uit de school te klappen en vertelt wat wij straks kunnen verwachten.

Soms komen er vreemde verhalen voorbij. Verhalen die wel of niet waar kunnen zijn, maar die soms toch interessant genoeg zijn om te delen.

Een dergelijk verhaal komt nu naar buiten via een gebruiker van het grote Reddit forum in Amerika.

De man die het verhaal vertelt komt uit Nieuw-Zeeland en is daar bij toeval in aanraking gekomen met een miljardair.

Deze miljardair heeft met zijn gezin een onderkomen gezocht in de buurt van Queenstown en de man die het verhaal vertelt had wat klusjes voor hem gedaan en was zodoende met deze persoon in aanraking gekomen.

Het klikte wel aardig, met als gevolg dat de man van het verhaal werd uigenodigd om te komen eten en toen tot zijn stomme verbazing heel veel informatie kreeg.

Er werd het nodige gedronken en de miljardair werd aardig loslippig maar vertelde ook dat wanneer hetgeen hij vertelde naar buiten zou komen, hij dit in alle toonaarden zou ontkennen.

Waar het inderdaad om gaat is de installatie van een nieuwe wereldregering. Een regering die nu al bestaat, maar die nog nergens op de voorgrond treedt.

Het plan dat nu wordt uitgevoerd bestaat al heel lang, maar het kan nu pas worden uitgevoerd omdat en de nu beschikbaar is en de juiste mensen op de juiste plek zitten.

De nieuwe regering beschikt in de achtergrond over de allerknapste koppen die deze heeft voortgebracht en het plan dat ze hebben bedacht om de volledige wereld in handen te krijgen is toch anders dan de meeste mensen denken.

Het plan is dat ze ervoor willen zorgen dat alle burgers ter wereld zich gaan wreken op de overheden die hen alle ellende hebben bezorgd.

In tegenstelling tot wat veel mensen misschien zullen denken zitten de lieden die nu onze overheden vormen niet in het grotere . Zij zijn niets anders dan marionetten die worden gebruikt zolang ze van nut zijn.

Ook de wetenschappers die nu volop meewerken weten nergens van, zelfs een Dr. Fauci niet.

Als de tijd daar is zullen de politici en wetenschappers of op gepaste wijze worden gedumpt of worden gevoerd aan een woedende bevolking.

Het klopt inderdaad dat het vaccin een biowapen is. Ze konden dan ook pas van start gaan met hun plan toen de mRNA technologie ver genoeg gevorderd was.

Over de eerstvolgende twee tot drie jaar zal duidelijk worden wat die vaccinaties eigenlijk allemaal veroorzaken.

Naarmate de tijd verstrijkt zal pijnlijk duidelijk worden dat het de zijn die allerlei ziektes veroorzaken. Dit, omdat gevaccineerden veel vaker ziek zullen worden dan ongevaccineerden en als gevolg daarvan ook bij bosjes zullen sterven.

Miljarden mensen zullen omkomen en dan gaat er op een gegeven moment een lichtje branden bij de gevaccineerden die dan nog leven.

De woede die dan zal ontstaan zal zo groot worden dat we hier op aarde situaties zullen krijgen zoals voorkomen in Mad Max.

De gevaccineerden zullen tieren en wraak zoeken omdat ze beseffen dat zij in feite ten dode zijn opgeschreven en de ongevaccineerden zullen eveneens woedend zijn omdat hun levens door de overheden grotendeels zijn verwoest.

Er zullen op dat moment enkele veilige plekken op aarde zijn en Nieuw-Zeeland is daar één van. Dit zal dan ……

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

NL doet niet aan EU recht, gevolgen voor miljoenen: Gepensioneerden eisen jarenlang gemiste verhogingen op

Verschil moet er zijn . . . Nederlanders op de laatste plaats: links opvang asielzoekers, rechts opvang daklozen