in

‘Brandaanslag CBR gepleegd door Syriër die al 7 keer is gezakt, bedreigde ook examinatoren’

Regio 15 meldt:

“De aanslag bij het Centraal Bureau Rijvaardigheid (CBR) werd omstreeks 7:45 uur gepleegd. Vrijdagochtend werd een 38-jarige man uit aangehouden voor brandstichting.

Volgens diverse betrouwbare, maar onbevestigde, bronnen gaat het om een 38-jarige ër. De man zou volgens deze bronnen al 7 keer zijn gezakt voor zijn examen.

Hij zou al enkele keren een BNOR examen hebben afgelegd, dat is een speciaal staatsexamen. Hij zou eerder ook al examinatoren hebben bedreigd.”

https://www.regio15.nl/nieuws/lijst-weergave/21-politieonderzoeken/31167-groot-onderzoek-na-aanslag-bij-het-cbr-in-rijswijk

Reactie CBR:

“Ook wil de woordvoerder nog niet ingaan op geruchten dat iemand een brandbare vloeistof heeft rondgespoten en dat in brand heeft gestoken.

‘Wij onderzoeken de exacte toedracht van de brand’, zegt hij.

Een woordvoerder van het CBR wil ook nog niets zeggen over wat er zich vrijdagmorgen afspeelde in het pand. ‘Wij hebben nog niets van de gehoord, en daarom doen wij geen mededelingen.’”

https://www.omroepwest.nl/nieuws/3981553/Voorlopig-geen-examens-in-CBR-gebouw-Rijswijk-na-brandstichting

Lees verder bij de bron: TPOok


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Chemiebedrijven(!) kunnen de gigantische vraag naar vleesvervangers nauwelijks aan

Over pensioenen, leugenachtige politici en de almachtige DNB