in

‘Brandaanslag CBR gepleegd door Syriër die al 7 keer is gezakt, bedreigde ook examinatoren’

Regio 15 meldt:

“De aanslag bij het Centraal Bureau Rijvaardigheid (CBR) werd omstreeks 7:45 uur gepleegd. Vrijdagochtend werd een 38-jarige man uit Den Haag aangehouden voor brandstichting.

Volgens diverse betrouwbare, maar onbevestigde, bronnen gaat het om een 38-jarige Syriër. De man zou volgens deze bronnen al 7 keer zijn gezakt voor zijn examen.

Hij zou al enkele keren een BNOR examen hebben afgelegd, dat is een speciaal staatsexamen. Hij zou eerder ook al examinatoren hebben bedreigd.”

https://www.regio15.nl/nieuws/lijst-weergave/21-politieonderzoeken/31167-groot-onderzoek-na-aanslag-bij-het-cbr-in-rijswijk

Reactie CBR:

“Ook wil de woordvoerder nog niet ingaan op geruchten dat iemand een brandbare vloeistof heeft rondgespoten en dat in brand heeft gestoken.

‘Wij onderzoeken de exacte toedracht van de brand’, zegt hij.

Een woordvoerder van het CBR wil ook nog niets zeggen over wat er zich vrijdagmorgen afspeelde in het pand. ‘Wij hebben nog niets van de politie gehoord, en daarom doen wij geen mededelingen.’”

https://www.omroepwest.nl/nieuws/3981553/Voorlopig-geen-examens-in-CBR-gebouw-Rijswijk-na-brandstichting

Lees verder bij de bron: TPOok


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

6 Comments

Laat een reactie achter
  1. Goed voorbeeld van een asielzoeker die onze samenleving niet waardeert en zich weigert aan te passen aan onze normen en waarden. Dan heeft deze persoon zijn geboden kansen niet aangepakt en moet hij gewoon lekker terug naar het land van herkomst! Zo moet je problemen oplossen!

  2. Waarom wisten burgers al vanaf het begin dat migratie een ramp zou worden en waarom acteerden regeringen tegen de wil van de burgers. Fortuyn had voor 100 % gelijk en is door de CIA vermoord.
    We zijn nu een paar jaar verder en de burgers hebben voor 100 % gelijk gekregen. Het vervelende is alleen dat de burgers voor 100 % voor de schade opdraaien en dat politici naar hun burgemeester baantje door schuiven.

    • Pim had gelijk maar of de CIA er een hand in had geloof ik niet , maar dat Kok en zijn aanhang er een hand in had wel hij is vermoord in opdracht van de regering

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Chemiebedrijven(!) kunnen de gigantische vraag naar vleesvervangers nauwelijks aan

Over pensioenen, leugenachtige politici en de almachtige DNB