in

Chinees corona-onderzoek: deze bloedgroepen zijn het meest kwetsbaar voor COVID-19

52e8d6464d51aa14ea898675c6203f78083edbed5753764f7d2c7b 640 corona

In een nieuwe studie over het nieuwe coronavirus (COVID-19), onthullen wetenschappers welke bloedgroep de ziekte min of meer zal oplopen.

Nadat het coronavirus een pandemie was verklaard, kwam een ​​groep Chinese artsen en wetenschappers (uit de steden Beijing, Wuhan, Shanghai en Shenzhen) samen om het gedrag van het nieuwe coronavirus te bestuderen, met name bij de bloedgroepen van mensen, en dus vergeleken ze de bloedgroep van 2.173 patiënten met COVID-19 uit drie ziekenhuizen in Wuhan en Shenzhen, met die van gezonde mensen uit dezelfde Chinese regio’s.

“Mensen van bloedgroep A hebben mogelijk extra  versterkte persoonlijke bescherming nodig om de kans op infectie te verminderen. Patiënten die besmet zijn met COVID-19 met bloedgroep A hebben mogelijk meer toezicht en agressieve behandeling nodig. Ondertussen heeft bloedgroep O een significant lager risico op infectieziekten in vergelijking met andere bloedgroepen” , aldus onderzoekers onder leiding van Wang Xinghuan van het Center for Evidence-Based Medicine en Zhongnan Hospital van Wuhan University.

Het rapport stelt dus vast dat, vergeleken met groepen B en AB, het aandeel van bloedgroepen A en O bij patiënten met deze ziekte significant hoger en lager was, vergeleken met groepen B en AB en dat l Patiënten met type A-bloed vertoonden een hoger infectiepercentage en hadden de neiging ernstiger symptomen te ontwikkelen.

Bovendien voegt hij eraan toe dat leeftijd en geslacht geen invloed hadden op de verdeling van bloedgroepen bij geïnfecteerden.

Van de 206 patiënten die in Wuhan stierven aan het nieuwe coronavirus, hadden er ….

Lees verder bij de bron: INDIGNATIE

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
putin poetin jdreport e1558452699778

EU misbruikt coronavirus om nepnieuws en desinformatie te zaaien over ‘Russisch nepnieuws en desinformatie’

5413303925 cf928e586f politieauto

Gaat het toch gebeuren? Politie bereidt zich voor op volledige lockdown