in , ,

Amerikaanse RIVM bevestigt een opmerkelijk laag sterftecijfer coronavirus. Waar blijft de media?

52e9d0444b57a814f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254794e742d7ad69f49 640 corona

De meeste mensen lopen meer dan twee meter onder water vanwege bijna alles onder de zon behalve COVID-19.

De CDC heeft zojuist een rapport uitgebracht dat het verhaal van de politieke klasse wereldschokkend zou moeten zijn, maar het zal in de dikke stapel essentiële gegevens en informatie over het virus gaan die niet openbaar wordt gemaakt. Voor het eerst heeft de CDC geprobeerd een reële schatting te geven van het totale sterftecijfer voor COVID-19, en in het meest waarschijnlijke scenario is het aantal 0,26%.

Ambtenaren schatten een sterftecijfer van 0,4% onder degenen die symptomatisch zijn en projecteren een percentage van asymptomatische gevallen van 35% onder de geïnfecteerden, waardoor het algehele sterftecijfer voor infecties (IFR) daalt tot slechts 0,26% – bijna precies waar Stanford-onderzoekers het een maand geleden vastpelden .

cdc fatality table

Tot nu toe zijn we belachelijk gemaakt omdat we dachten dat het sterftecijfer zo laag was, in tegenstelling tot de schatting van 3,4% van de Wereldgezondheidsorganisatie , die de paniek en de lockdowns heeft veroorzaakt. Nu stemt de CDC in met het lagere percentage in gewone inkt.

Bovendien zouden we er uiteindelijk achter kunnen komen dat de IFR zelfs nog lager is omdat talrijke studies en harde tellingen van beperkte bevolkingsgroepen een veel hoger percentage asymptomatische gevallen hebben aangetoond. Gewoon aanpassen voor een asymptomatisch percentage van 50% zou hun sterftecijfer verlagen tot 0,2% – precies het sterftecijfer dat Dr. John Ionnidis van de Stanford University voorspelde .

Wat nog belangrijker is, zoals ik al eerder zei , is het totale sterftecijfer zinloos omdat de cijfers zo scheef zijn. Aangezien ten minste de helft van de sterfgevallen in verpleeghuizen plaatsvond, zou een schatting achteraf blijken dat het sterftecijfer voor infecties bij niet-verpleeghuisbewoners slechts 0,1% of 1 op 1.000 zou zijn. En dat geldt ook voor mensen van alle leeftijden en alle gezondheidsstatussen buiten verpleeghuizen. Aangezien bijna alle sterfgevallen het gevolg zijn van comorbiditeiten.

De CDC schat dat het sterftecijfer van COVID-19 voor mensen onder de 50 1 op 5.000 is voor mensen met symptomen, wat in totaal 1 op 6.725 zou zijn, maar nogmaals, bijna alle mensen die sterven hebben specifieke comorbiditeiten of onderliggende aandoeningen. Degenen zonder hen zullen eerder overlijden bij een auto-ongeluk . En schoolkinderen, wier leven, mentale gezondheid en opleiding we vernietigen, worden vaker getroffen door bliksem .

Om dit in perspectief te plaatsen, plaatste een Twitter-commentator de leeftijdgerelateerde sterftecijfers voor infecties in Spanje naast de gemiddelde jaarlijkse kans op overlijden van iets voor dezelfde leeftijdsgroepen, op basis van gegevens van de socialezekerheidsadministratie. Hij gebruikte Spanje omdat we geen gedetailleerde schatting van het sterftecijfer voor infecties hebben voor elke leeftijdsgroep van een enquête in de Verenigde Staten. We weten echter dat Spanje het slechter deed dan bijna elk ander land. Deze gegevens werken eigenlijk met een top-line IFR van 1%, ongeveer vier keer zoveel als de CDC voor de VS schat, dus als dat zo is, zullen de overeenkomstige cijfers voor de VS lager zijn .

Zoals u kunt zien, zijn zelfs in Spanje de sterftecijfers van COVID-19 voor jongeren erg laag en liggen ze ver onder het jaarlijkse sterftecijfer voor elke leeftijdsgroep in een bepaald jaar. Kinderen hebben, ondanks hun jonge leeftijd, 10-30 keer meer kans om in een bepaald jaar door andere oorzaken te overlijden.

Hoewel uiteraard de jaarlijkse sterftecijfers talloze doodsoorzaken in rekening brengen en COVID-19 slechts één virus is, biedt het nog steeds het broodnodige perspectief op een openbare beleidsreactie die volledig gescheiden is van het risico voor iedereen behalve de oudste en ziekste mensen in de land.

Houd er ook rekening mee dat deze cijfers uw kans op overlijden vertegenwoordigen zodra u het virus al heeft opgelopen, ook bekend als het sterftecijfer van de infectie. Als je de kans om het virus op te lopen in de eerste plaats koppelt aan de kans om eraan te overlijden, hebben veel jongere mensen een grotere kans om te overlijden aan een blikseminslag.

Vier artsen voor infectieziekten in Canada schatten dat het individuele sterftecijfer door COVID-19 voor mensen onder de 65 jaar zes per miljoen mensen is, of 0,0006 procent – 1 op 166.666, wat ongeveer overeenkomt met het risico om te overlijden door een motorvoertuigongeval in dezelfde periode. ” Deze cijfers zijn voor Canada, dat per hoofd van de bevolking minder sterft dan de VS; Als je echter New York City en de omliggende provincies buiten beschouwing laat, zijn de twee landen vrijwel hetzelfde. Onthoud ook dat zoveel van de dood verband houdt met de zelfmoordpolitieke beslissingen van bepaalde staten en landen om COVID-19-patiënten in verpleeghuizen te plaatsen. Een verbazingwekkende 62 procent van alle COVID-19-sterfgevallen waren in de zes staten bevestigd dit te hebben gedaan, hoewel ze slechts 18 procent van de nationale bevolking uitmaken.

We hebben ons hele land vernietigd en de democratie opgeschort, allemaal voor een leugen, en deze mensen hebben de onwetenschappelijke mate van paniek gepleegd. Zullen ze ooit de ernstige gevolgen van hun fout toegeven?

Lees verder bij de bron: Conservative Review

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
57e2dc47435bad14f1dc8460962a3f7f1d37d8f8525479407d2972dc9448 640 demonstratie

Ook de horeca is klaar met corona-maatregelen, acties niet uitgesloten

e837b10d2bf0053ecd0b470de7444e90fe76e6d21db2164595f2c4 640 privacy

Mag niet: COA deelt privégegevens asielzoekers met politie, inclusief etniciteit en religie