in

Coronabehandeling goedgekeurd: ‘Dit betekent dat de experimenten met coronavaccins moeten stoppen’

52e8d6404d57a814f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784b76277ed69045 640 corona

Een commissie heeft een coronabehandeling van Drentse huisartsen goedgekeurd. Jan Scherpenisse en Marcel de Vijlder behandelen hun patiënten met dexamethason. Veertien huisartsenpraktijken gaan de behandeling nu voorschrijven bij corona.

De huisartsen stellen dat coronapatiënten in een vroeg stadium behandeld moeten worden met dexamethason om zo de druk op de ziekenhuizen te verminderen.

Het probleem is volgens de artsen niet zozeer het virus zelf.

“Dat is precies waar de plank momenteel misgeslagen wordt. Het gros van de mensen knapt vanzelf weer op na even flink grieperig te zijn geweest.”

Hoogleraar Bob de Wit van Neyenrode is blij met het bericht. “Dit is goed nieuws want het betekent dat de experimenten met moeten stoppen,” schrijft hij op LinkedIn.

“De huidige mogen tot 2023 – het einde van de testfase – juridisch alleen worden toegediend als er geen alternatieven zijn. Wie dat wel doet, of daartoe toestemming geeft – zoals Hugo – is in overtreding.”

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
reset tlav 1024x532 1

De Grote Reset: een zet van de financiële elite

woman in blue and white long sleeve shirt

Wat een gepruts: coronatest.nl is niet goed genoeg beveiligd, voldoet ook niet aan DigiD-norm