in

COVID-19 vaccins en bijwerkingen: Duitse gezondheidsautoriteit schrapt ernstige gevallen van lijst

Covid  Syringe Vaccination Virus  - Gajju_M / Pixabay
Gajju_M / Pixabay

Zo overleed op 9 maart de 32-jarige Dana O. uit Löhne in Noordrijn-Westfalen (NRW) aan een zware hersenbloeding na een AstraZeneca-.

En blijkbaar kregen ook bejaarden uit verpleegtehuizen een hersenbloeding nadat zij het /BioNTech serum hadden gekregen. Vanwege hun leeftijd en onderliggende ziektes zijn ze waarschijnlijk niet in de PEI-statistieken terechtgekomen.

Een dergelijk geval uit Keulen werd bekend. Daar stierf een verpleeghuisbewoner aan een hersenbloeding.

In zijn verslag heeft het PEI ook 14 gevallen van cerebrale veneuze trombose na vaccinatie met serum van AstraZeneca geregistreerd. Nog eens twee gevallen deden zich voor na vaccinatie met het van Pfizer/BioNTech, aldus het rapport.

Op één geval na, werden vrouwen tussen 20 en 86 jaar oud getroffen. In negen van deze gevallen was er ook sprake van trombocytopenie.

In het laatste PEI-rapport wordt geen melding gemaakt van de andere ernstige complicaties die hierboven zijn genoemd. Alleen het aantal van de in totaal gemelde sterfgevallen na een vaccinatie verschijnt nog.

Volgens het verslag is het aantal tussen 26 februari en 12 maart met 21 gestegen tot 351.

Veel ernstige reacties worden blijkbaar niet onderzocht door de forensische geneeskunde

PEI-woordvoerster Stöcker kon niet achterhalen of en hoe het aantal gemelde gezichtsverlammingen, beroertes en toevallen van eind februari tot medio maart is gestegen. Ze zei niet welke leeftijd en geslacht de getroffen mensen hadden, welk vaccin ze kregen of hoeveel mensen eraan stierven.

Ook werd verzwegen in hoeverre sterfgevallen en blijvende schade zelfs maar door de forensische geneeskunde waren of nog werden onderzocht. Vooral in verpleeghuizen is dit in veel gevallen duidelijk niet gebeurd.

Een voorbeeld hiervan is het district Cloppenburg in het noorden, waar de autoriteiten geen reden zagen om …..

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bereidt de WEF met de fictieve cyberaanval-simulatie van 2021 ons voor op een cyberpandemie?

Ondanks corona slopen we de zorg verder: Ziekenhuis Zutphen dreigt uitgekleed te worden