in

Daar gaat ook ons internet: Word Economic Forum waarschuwt voor Cyberpandemie

gpjvrzyavzc

De leiding van het World Economic Forum (WEF), de kliek achter de Great Reset “build back better”, waarschuwt dat de Covid-19 pandemie kinderspel zal blijken te zijn vergeleken met de volgende .

De kreet “build back better” is trouwens niet nieuw want het maakt ook al minstens 15 jaar deel in kringen binnen de Verenigde Naties in het kader van .

Het lijkt mij goed nog even te melden wie er sinds 2020 zitting hebben in de raad van toezicht van het .  Het gaat onder meer om de klimaat fantast Al Gore, oud-vicepresident van de Verenigde Staten, Bilderberger (2013 en 2016Christine Lagarde, voorzitter van de Europese Centrale Bank, Feike Sijbesma, bestuursvoorzitter van DSM en lid van de raad van commissarissen van De Nederlandse Bank () en Bilderberger Sigrid Kaag (D66) minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Waar komen wij haar naam niet tegen!

Sijbesma werd in 2020 benoemd tot speciaal coronagezant voor het ministerie van Volksgezondheid. Zijn broer is directeur bij AstraZeneca, fabrikant van coronavaccins. Zo lopen de lijnen. 

De genoemde Nederlanders moeten meehelpen de fuik in te drijven van de “The Great Reset” (BBB) de grote herstart, een ‘vierde industriële revolutie' en de ‘digitalisering van de mens' te coördineren. Prominente Nederlanders dus die als trekpoppen van miljardairs en satanische machthebbers ijverig meewerken aan de totstandkoming van een wereldoverheid (Nieuwe Wereldorde).

Dat het World Economic Forum achter de  coronapandemie zit is inmiddels al lang geen geheim meer. Maar deze pandemie zal niet voor de hoeveelheid chaos op de wereld zorgen die nodig is om een echte wereldwijde reset voor elkaar te krijgen. Daarvoor zijn andere dingen nodig, grotere, een veel omvangrijkere crisis.

Een crisis die net zoals covid-19 zal worden veroorzaakt door iets dat zich niets aantrekt van nationale grenzen en nationaliteiten en dat derhalve ook weer een oplossing op wereldniveau zal vergen.

Het volgende is wat Jeremy Jurgens, de CEO van het WEF zegt: “Ik denk dat er nog een andere crisis gaat komen. Eén die veel meer gevolgen zal hebben. Eén die sneller zal toeslaan dan dat we hebben gezien bij Covid. De gevolgen zullen veel groter zijn en daardoor zullen de economische en sociale gevolgen ook veel heftiger zijn”. De wereld zal te maken krijgen met een uitgebreide cyberaanval.

En dan de grote baas, voorzitter Klaus Schwab: “Wij weten het allemaal, maar besteden er veel te weinig aandacht aan en dat is het beangstigende scenario van een uitgebreide cyberaanval die de complete elektriciteitsvoorziening zal platleggen, alle transport, alle ziekenhuizen, in feite onze totale maatschappij. Hierbij vergeleken zal de covid-19 crisis slechts kinderspel lijken. Wij moeten de covid-19 crisis dan ook zien als een gelegenheid om ons beter voor te bereiden op een grote cyberaanval en ervoor zorgen dat wij daarop beter zijn voorbereid dan nu het geval is”. 

Net zoals we voor het begin van de coronapandemie een oefening zagen in de vorm van Event 201, zo is het WEF kennelijk van plan een   …..

Lees verder bij de bron: Franklinterhorst

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
black and white lenovo laptop

Snap u het nog? Virologe Marion Koopmans: ‘Dacht dat ik na China in quarantaine moest, maar nee, dat hoeft niet!’

person holding 200 mexican peso

Turkije gaat mogelijk op de zwarte EU-lijst van belastingparadijzen