in , ,

De aarde wordt geraakt, vreemde gebeurtenissen zijn gaande – Het gonst van de theorieën

Een reeks van zeer vreemde gebeurtenissen zijn gebeurt in de wereld, waaruit blijkt dat de aarde inderdaad door iets wordt geraakt, maar de vraag wat het veroorzaakt. het, is nog steeds voer voor een aantal zeer intense debatten.

Vuurballen of meteoren in verlichten de hemel, twee gebeurtenissen in Oekraïne en één controversiële gebeurtenis in Oklahoma lijken de zwaarste van de gebeurtenissen die gemeld zijn, maar de speculatie over wat nou precies de oorzaak is van deze gebeurtenissen zijn minstens zo interessant als de beelden zelf.

Fire in the Sky News, door MrMBB333, bespreekt een paar van deze hypotheses in de eerste hieronder. De drie daarna gaan over die in de Oekraïne, Rusland en de , die alle werden gepost op The Latest Worldwide Meteor/Meteorite News. De laatste video is nog een andere theorie over wat we zien gebeuren, waar de titel beweert “Bewijs van X nadat nieuwe Dwergster wordt ontdekt.”

MrMBB333 legt uit dat wat zijn aandacht trok bij het kijken naar de hemel en het doen van deze Fire in the Sky video’s, was dat iemand hem in 2009 vertelde om te beginnen met het kijken naar de hemel en uit te kijken naar langzaam bewegende meteoren die de atmosfeer van de Aarde binnendringen, waarvan hij geloofde dat het indicatief zou zijn voor de aanwezigheid van een “tweede .” Onze videograaf is van mening dat deze gebeurtenissen kunnen worden gerelateerd aan de Binary Companion Theory, waarover meer kan worden geleerd op deze site.

Welke theorie ook wordt aangenomen, er is geen twijfel dat de beelden in onderstaande video spectaculair zijn, en onverklaard en dat de Aarde wordt geraakt door “iets”.

video is verwijderd

via World Unity.

Foto via Navicore


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nederland: economische groei stokt, de schulden lopen op

Asieldruk in Nederland ligt boven Europees gemiddelde, maar is lager dan in andere landen