in , ,

De belastingbetalers weer opgelicht: Fraude van 700 miljoen bij nationalisatie SNS Reaal

lijkt de grootste dienst te zijn die verzekeraars en banken bieden. Of het nou gaat om bonussen, fusies of de verkoop van bedrijven, er is nagenoeg altijd witteboordencriminaliteit aan de orde. Dit keer komt ‘nu pas’ aan het licht dat er na de nationalisatie van SNS Reaal, een frauduleuze boekhoudtruc waarvan iedereen op de hoogte was tegenvaller van 700 miljoen euro uit de boeken tevoorschijn is gekomen.

Onze doorgewinterde socialistische minister Jeroen die als goed ’er alles wat fout is goed praat, komt nu pas op de proppen met het verhaal dat er na de verkoop van de afgesplitste verzekeringstak Reaal aan de Chinezen maar een mager winstje zal worden behaald.

Nu de verzekeringstak is gescheiden van het concern en de verkoop aan de Chinezen nagenoeg rond is, blijkt er plotseling een ‘tegenvaller’ van 700 miljoen euro uit de boeken te voorschijn te komen die (bewust) niet werd ontdekt toen SNS Reaal werd genationaliseerd waardoor de verkoopwinst nagenoeg nihil is en u als belastingbetaler nooit iets terug zal zien van het geld dat u betaald heeft voor nationalisatie.

Lees verder via Fraude bij nationalisatie SNS Reaal.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ben Wakker
3 jaren geleden

Wat wil je als de de Tweedekamer leden vers van de kleuterschool komen zonder enige ervaring …. Om een vrachtauto te besturen heb je papieren nodig maar voor Tweedekamerlid volstaat kleuterschool.
Als een vrachtwagen tegen een boom rijdt zit de chauffeur in de cel en is hij al vrijwel ontslagen.
Wel eens iets gehoord over een regering die grote fouten maakt?
Hoogste tijd dat de burgers in actie komen. Onderteken de petitie “Verkiezingen 2017 ongeldig verklaren op grond van aangifte door 3.300 burgers”

Mooie Yulia, de MH17 en de gewone burgers van Oekraïne

Massale oproep aan providers: stop met de bewaarplicht en houd je aan de grondwet