in , ,

De belastingbetalers weer opgelicht: Fraude van 700 miljoen bij nationalisatie SNS Reaal

151237992 2f7bae03c2 SNS Reaal

Fraude lijkt de grootste dienst te zijn die verzekeraars en banken bieden. Of het nou gaat om bonussen, fusies of de verkoop van bedrijven, er is nagenoeg altijd witteboordencriminaliteit aan de orde. Dit keer komt ‘nu pas’ aan het licht dat er na de nationalisatie van SNS Reaal, een frauduleuze boekhoudtruc waarvan iedereen op de hoogte was tegenvaller van 700 miljoen euro uit de boeken tevoorschijn is gekomen.

Onze doorgewinterde socialistische minister Jeroen Dijsselbloem die als goed PvdA’er alles wat fout is goed praat, komt nu pas op de proppen met het verhaal dat er na de verkoop van de afgesplitste verzekeringstak Reaal aan de Chinezen maar een mager winstje zal worden behaald.

Nu de verzekeringstak is gescheiden van het concern en de verkoop aan de Chinezen nagenoeg rond is, blijkt er plotseling een ‘tegenvaller’ van 700 miljoen euro uit de boeken te voorschijn te komen die (bewust) niet werd ontdekt toen SNS Reaal werd genationaliseerd waardoor de verkoopwinst nagenoeg nihil is en u als belastingbetaler nooit iets terug zal zien van het geld dat u betaald heeft voor nationalisatie.

Lees verder via Fraude bij nationalisatie SNS Reaal.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
maxresdefault

Mooie Yulia, de MH17 en de gewone burgers van Oekraïne

430689695 f009963c9e no privacy1

Massale oproep aan providers: stop met de bewaarplicht en houd je aan de grondwet