in ,

De Europese Unie en de Nederlandse ambassade subsidieert de verspreiding in Chili van het boek “Nicolaas heeft twee papa´s.”

screenshot 1541

Chili: De Europese Unie en de ambassade van Nederland in Chili werken samen om de distributie te financieren van het  boek “Nicolaas  heeft  twee  papa´s” op de lagere scholen in Chili. Dit wordt gepromoot door de beweging voor integratie en bevrijding van homoseksuelen (MOVILH).

De homoseksuele lobby heeft steun gevraagd aan de Vereniging van opvoeders van de kleuterscholen en de Universiteit, waar dit verhaal werd gepresenteerd als onderdeel van lesmateriaal voor kinderen tot  5 jaar.

Op 18 oktober hebben Chileense verenigingen protestoptochten georganiseerd door de straten van Santiago de Chile. Onder de deelnemers bevonden zich ook twee ministers, Ximena Rincon en Claudia Barattini.

Lees verder via E.J. Bron.

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4638427403 357801acc4 corrupt1

Ministerie van Justitie en Veiligheid is één corrupte bende

belastingdienst scr1

Vergeet de politiestaat, welkom in de belastingstaat