in

“De helft van de maskers was besmet met een of meer stammen van longontsteking-veroorzakende bacteriën”

black hoodie

Ons is al meer dan een jaar verteld dat wijdverspreide gedwongen (openbare) muilkorving moet worden geïmplementeerd, omdat, zelfs als er slechts matig tot enigszins tot verwaarloosbaar effectief is om de verspreiding van COVID-19 te beteugelen, er NUL nadelen zouden zijn.

“Wat is het kwaad?” vragen ze.

“Het is maar een klein ongemak,” blaten ze.

“Als het ÉÉN LEVEN redt, is het het waard!” smeken ze.

Ondertussen zijn we op onze side niet alleen blijven wijzen op echte gegevens die aantonen dat maskeren volledig ineffectief en gevaarlijk zijn, we hebben ook volgehouden dat gedwongen openbare maskering, vooral op lange termijn, negatieve maatschappelijke en zelfs gezondheid gevolgen heeft die de corrupte trekpoppen aka machthebbers maar al te graag negeren in ondergeschiktheid aan hun nieuw ontdekte gezichtsmasker god.

Het is logisch dat een van die gezondheidsproblemen het feit zou zijn dat miljoenen mensen, met name kinderen, gedwongen zijn om stukken stof te dragen en mee te nemen waar ze urenlang voortdurend doorheen hebben geademd.

Welke op de loer vallende ziekteverwekkers zijn te vinden op deze walgelijke constructies die onophoudelijk worden behandeld, in zakken worden gestopt en gedachteloos op boeken, tafels en bureaus worden gestort?

Een groep ouders uit Florida stuurde een partij maskers gedragen door hun kinderen naar een lab om erachter te komen. En ja, je moet er waarschijnlijk voor zorgen dat je niet snel eet voordat je DEZE resultaten verteert.

Via persbericht:

Gainesville, FL (16 juni 2021) – Een groep ouders in Gainesville, FL, bezorgd over mogelijke schade door maskers, heeft zes gezichtsmaskers naar een laboratorium gestuurd voor analyse. Het resulterende rapport ontdekte dat vijf maskers besmet waren met bacteriën, parasieten en schimmels, waaronder drie met gevaarlijke pathogene en pneumonieveroorzakende bacteriën.

Er werden geen virussen gedetecteerd op de maskers, hoewel de test in staat is om virussen te detecteren.

De analyse detecteerde de volgende 11 alarmerend gevaarlijke pathogenen op de maskers:

• Streptococcus pneumoniae (longontsteking)

• Mycobacterium tuberculosis (tuberculose)

• Neisseria meningitidis (meningitis, sepsis)

• Acanthamoeba polyfagen (keratitis en granulomateuze amebische encefalitis)

• Acinetobacter baumanni (longontsteking, bloedstroominfecties, meningitis, UTI’s— resistent tegen antibiotica)

• Escherichia coli (voedselvergiftiging)

• Borrelia burgdorferi (veroorzaakt de ziekte van Lyme)

• Corynebacterium difterie (difterie)

• Legionella pneumophila (veteranenziekte)

• Staphylococcus pyogenes serotype M3 (ernstige infecties— hoge morbiditeitspercentages)

• Staphylococcus aureus (meningitis, sepsis)

De helft van de maskers was besmet met een of meer stammen van longontsteking-veroorzakende bacteriën. Een derde was besmet met een of meer stammen van meningitis-veroorzakende bacteriën.

Een derde was besmet met gevaarlijke, antibioticaresistente bacteriële ziekteverwekkers. Bovendien werden minder gevaarlijke pathogenen …

Lees verder bij de bron: Pensioenactivist

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
eu

EU gaat ombelemmerde doorgifte van data burgers naar VK toestaan

yellow and black tissue roll

De killer in de bloedbaan: het “spike-eiwit”