in , ,

De onderhuidse chip, van fabel tot feit…

3707339674 807d38249c chip implant

Een dikke twintig jaar lang wordt er binnen de alternatieve media al gesproken over het fenomeen “onderhuidse chip”, en wie er enig geloof aan hechte was een complot gekkie. Toegegeven, zoals gebruikelijk haalde de alto scene weer alles uit de kast en de termen als “teken van het beest“, “antichrist”, en dergelijke meuk vlogen je om de oren, wat hetgeen niet bepaald geloofwaardiger maakte(Dat krijg je als reli gekkies ook nog eens complot gekkie worden, dan wordt het een onnavolgbare brei van onzin.), maar feit is wel dat die “complot gekkies” zo gek nog niet waren, want ze hebben nu wel grotendeels gelijk gekregen, al ging het wat anders dan verwacht. Feit is dat de aanhangers van bovenstaande gewoon de gemiddelde burger in de wereld te hoog hebben ingeschat. Sheeple will be sheeple en ze zijn werkelijk nog dommer dan we ons hadden kunnen voorstellen in onze meest extreme gedachten hierover.

Fabels en feiten

Natuurlijk heeft het fenomeen “onderhuidse RFID chip”niets te maken met Satanisme, en ook is het geen teken van wat voor beest dan ook. Dat gezeik over de Antichrist behoord dan ook exclusief tot het domein van de reli-gekkies en ga ik dus verder ook geen aandacht aan spenderen. Ook is het verplichte deel van de samenzweringstheorie grotendeels niet aanwezig, en waarom? Omdat het helemaal niet nodig is. De domme burger, bang om de mode trend mis te lopen staat in de rij om een chip onder de huid te mogen ontvangen! Ja dat leest u goed, ze staan ervoor in de rij! Waarom? Omdat het zo makkelijk is om straks met een chip in je lijf je Garagedeur te kunnen openen, je Bitcoins te kunnen bewaren en je medische en andere gegevens gewoon altijd present te hebben. Over de schaduwzijde van dergelijke innovatie denken ze helemaal niet na en dat hebben de roverheden, de Elite en wie er nog meer belang bij hebben goed ingeschat!

De gevaren van een onderhuidse chip in je lijf

Bovenstaande klinkt uiteraard cool en handig, maar bedenk wel dat hiermee de deur wagenwijd wordt opengezet voor meer. Wat denkt u bijvoorbeeld van een killswitch in handen van de roverheid waarmee figuren zoals activisten en anderen die niet binnen de filosofie van een totalitaire overheid passen met een druk op de knop kunnen worden uitgeschakeld? Of indien u echt niet kunt geloven dat een overheid zich tegen haar burgers keert(Hoewel ze de afgelopen 10 jaren hebben gedemonstreerd niet anders te doen), wat denkt u dan van hackers die de toegang en controle op afstand overnemen over uw chip? Met een dergelijke chip in uw lijf zien we de geboorte van een heel nieuw type misdaad die vrijwel onmogelijk is te bevechten. En dit zijn zomaar nog maar wat voorbeelden, ik weet zeker dat er nog veel meer kunnen worden beschreven, maar ik denk dat bovenstaande voor dit artikel wel volstaat.

De gedwongen chip

Hierboven gingen we er nog vanuit dat de chip op vrijwillige basis worden geplaatst, maar er zijn ook al gevallen bekend waar een chip in je lijf werd verplicht in Zweden, die ook al voorop loopt in het uitbannen van contant geld(Ziet u de connectie?). De vraag die dan moet worden gesteld moet zijn waarom? Waarom is het zo belangrijk die chip in je lijf te krijgen en het antwoord is controle. Roverheden in heel het westelijke deel van wereld zijn bezig de samenleving te veranderen, en niet ten goede. Men is hard op weg om een slavenstaat op te richten zoals ik hier al heb beschreven, en daar past deze chip prima bij.

video is verwijderd

Bedenk wel dan bovenstaande geen theorie meer is, maar feit. Wederom kregen de complotters gelijk…

Lees verder via: De onderhuidse chip, van fabel tot feit…

Photo by Alejandra H. Covarrubias cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4307701690 5aaae5b103 euro broke

Gaat Griekenland de zomer van 2015 overleven?

ae816879fda71e15 640 euro

Daar gaan weer miljoenen belastingpoet: De Europese Spelen in 2019 naar Nederland!