in , ,

Daar gaan weer miljoenen belastingpoet: De Europese Spelen in 2019 naar Nederland!

ae816879fda71e15 640 euro

De Europese Spelen: Brood en Spelen in -stijl – mede mogelijk gemaakt door Azerbeidzjan en …. . Er is daadwerkelijk een om de Europese Spelen naar Nederland te halen. Sterker nog: Er is daadwerkelijk een lobby om Europese Spelen te introduceren…!

De Europese Spelen van 2019 zijn zaterdag officieel aan Nederland toegewezen. Dat gebeurde tijdens het congres van de Europese olympische comités in de Turkse plaats Belek.

Daar gaat dus weer een smak gemeenschapsgeld. Maar ik hoor u denken, uhm, ‘Europese Spelen' …?

Ja de Europese Spelen ja. De Aziaten en Zuid-Amerikanen hebben immers ook hun eigen sportfeestje. De Europese Spelen zijn een nieuw groot sporttoernooi. De eerste editie wordt van 12 tot en met 28 juni gehouden in Azerbeidzjan.

En editie 2 in 2019 is uiteraard voor… Nederland. Tja, je ziet het weer het raam uit vliegen, en de brood-en-spelen misleiding weer van mijlenver aankomen.

Maar het wordt nog erger:

De Europese Spelen van 2019 moeten namelijk de opmaat zijn voor een toekomstige Nederlandse kandidatuur voor de Olympische Spelen. Dit bleek ook uit de uitspraak van NOC-baas Bolhuis

Ja, Nederland en de NOC zitten duidelijk diep in het oude elitaire machtsnetwerk.

Lees verder via: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3707339674 807d38249c chip implant

De onderhuidse chip, van fabel tot feit…

94756691caacd350 640 euro cash

En langzaam aan stapje voor stapje wordt cash-geld illegaal gemaakt…!!