in ,

De Pandemie in cijfers: er is GEEN pandemie en GEEN epidemie

Er is slechts een test-, die kunstmatig en met vervalste procedures aan de pruttel wordt gehouden. 98% van de positieve testen zijn vals.

Er zijn geen “besmettingen” of “infecties” en er zijn GEEN doden als gevolg van een niet aangetoond virus -CoV-2 die volgens het RIVM de “” COVID-19 zou moeten veroorzaken.

Er is een drang van boven om de wereldbevolking te injecteren en als zodanig 7 miljard mensen te misbruiken als gecastreerde proefkonijnen.

Als u de moeite neemt om de cijfers te bestuderen en te vergelijken met voorgaande overzichten, dan kunt u slapend zien dat er niets aan de hand is. Problemen in ziekenhuizen worden veroorzaakt door het beleid van regime .

Enerzijds de morbide bezuinigingsdriften, anderzijds de morbide lockdown(s) en maffe regeltjes, waar “Dom Nederland” zich massaal aan houdt – zolang het duurt.

We hebben er deze keer een kolom aan toegevoegd: vergelijk gemiddelden. Dit vergelijk is nodig, omdat in 2019 de griepgolf is uitgebleven en de zaak heeft vertekend. Eerder schreven we al iets over de problemen in de zorg vanwege de griep in 2016, 2017 en 2018.

Echter in 2019 daalde het sterftepercentage, in 2020 is “rechtgetrokken” door natuurlijk verloop.

We hebben de 3 jaren met griep als gemiddelde vergeleken met de jaren 2019 en 2020. Daaruit blijkt, dat er geen significant verschil is te constateren. De zogenaamde pandemie is niets anders dan een natuurlijk herstel. De zogenaamde tweede golf is het effect van de eerste lockdown.

De echte pandemie zal beginnen na de DNA injectie. Influenza is plotseling verdwenen, longontstekingen zijn niet meer aan de orde. Alles heet nu COVID-19 en de DNA modificatie heet vaccin.

Wie hier wakker van ligt, moet zich snel even laten testen.

Niet door de GGD, maar door een psychiater…..

Lees verder bij de bron: De Binnenlandsche Bataafsche Courant


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
7 maanden geleden

Lang zal de bevolking dit bedrog niet meer pikken.

CV-19 is voorbij; geen enkele noodzaak voor vaccin
7 maanden geleden

Het artikel is volledig terecht en CV-19 is geen probleem en rechtvaardigt absoluut geen lock down.
Alle cijfers en statistieken wijzen dat uit.

Maar dat is maar een klein deel van het probleem. Het grote probleem is dat corrupte partijen achter de schermen en corrupte overheden wereldwijd mensen willen vaccineren ondanks dat er totaal geen reden voor is. Een medicijn als HCQ + Zn dat prima werkt wordt zelfs doodgezwegen en verbannen. Ook in Nederland. Dat is crimineel ….

Er worden (zoals in Nieuw Zeeland) al allerlei maatregelen verzonnen door overheden om niet-vaccineren bijna onmogelijk te maken en mensen in quarantaine te plaatsen in een soort concentratie kamp. Wat is dit?

NIemand die enige controle heeft over wat er in die vaccins zit. Pharma industrieen nemen geen enkele verantwoordelijkheid. Een vaccin wordt ingespoten in het bloed en er zijn inmiddels berichten dat met het vaccin (al dan niet bewust) er stoffen in zitten die het DNA van mensen wijzigt.
Met massaal injecteren van mensen praat je daarmee over niets minder dan de grootste volkeren moord ooit.

Voor wie denkt dat dit onzin is verwijs ik graag naar UN Agenda 21 (mede ondertekend door Sigrid Kaag van D66) dat het streven van de UN is om de wereldpopulatie terug te brengen naar 500 miljoen mensen … Dat moet bekend zijn bij de regering …. maar hebben zij dat U ooit verteld??
En vindt U dat niet krankzinnig?

Als medici en wetenschappers geen gehoor meer krijgen bij overheden die hun eigen gang gaan dan zijn er niet veel anders over dan dat burgers massaal weigeren gehoor te geven aan wat de overheid zegt. Noem het wat je wilt maar dan is sprake van een wereldwijde samenzwering tegen de mensheid.

julie

Bertrant Russell was van adellijke afstamming en hij kreeg onderwijs van privéleraren. Zijn grootvader John Russell was tweemaal premier van het Verenigd Koninkrijk geweest: 1846-1852 en 1865-1866. In 1940 ontving hij al de Faraday Medal. In 1950 werd Russell onderscheiden met de Nobelprijs voor literatuur.

Enkele quotes:
“Gradueel, door selectief kweken, zullen de verschillen in verstandelijke vermogens tussen de heersers en de onderdanen toenemen tot ze compleet verschillende soorten worden. Een opstand van het plebs wordt dan even ondenkbaar als een georganiseerde opstand van schapen tegen de praktijk van het consumeren van schapenvlees.” Bertrand Russell, The Impact of Science on Society (1953) pgs. 49-50

“Dieet, injecties en opgelegde regels zullen gecombineerd, vanaf zeer vroege leeftijd het soort karakter en geloof vormen dat de elites wensen en elke vorm van kritiek op de powers-that-be zal psychologisch onmogelijk worden.” Bertrand Russell, The Impact of Science on Society (1953) p. 50

Vaccins iemand?

Voedselbank wordt voetbalsponsor: ’We hopen dat mensen ons weten te vinden’

Mensen, let op uw knip! Premieverschil goedkoopste en duurste zorgverzekering nog nooit zo groot