in ,

De Pandemie in cijfers: er is GEEN pandemie en GEEN epidemie

52e9d1414957a814f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714c77297fd0924c 640 covid 19 canceled

Er is slechts een test-epidemie, die kunstmatig en met vervalste procedures aan de pruttel wordt gehouden. 98% van de positieve testen zijn vals.

Er zijn geen “besmettingen” of “infecties” en er zijn GEEN doden als gevolg van een niet aangetoond virus SARS-CoV-2 die volgens het RIVM de “ziekte” COVID-19 zou moeten veroorzaken.

Er is een drang van boven om de wereldbevolking te injecteren en als zodanig 7 miljard mensen te misbruiken als gecastreerde proefkonijnen.

Als u de moeite neemt om de cijfers te bestuderen en te vergelijken met voorgaande overzichten, dan kunt u slapend zien dat er niets aan de hand is. Problemen in ziekenhuizen worden veroorzaakt door het beleid van regime Rutte.

Enerzijds de morbide bezuinigingsdriften, anderzijds de morbide lockdown(s) en maffe regeltjes, waar “Dom Nederland” zich massaal aan houdt – zolang het duurt.

We hebben er deze keer een kolom aan toegevoegd: vergelijk gemiddelden. Dit vergelijk is nodig, omdat in 2019 de griepgolf is uitgebleven en de zaak heeft vertekend. Eerder schreven we al iets over de problemen in de zorg vanwege de griep in 2016, 2017 en 2018.

Echter in 2019 daalde het sterftepercentage, in 2020 is “rechtgetrokken” door natuurlijk verloop.

We hebben de 3 jaren met griep als gemiddelde vergeleken met de jaren 2019 en 2020. Daaruit blijkt, dat er geen significant verschil is te constateren. De zogenaamde pandemie is niets anders dan een natuurlijk herstel. De zogenaamde tweede golf is het effect van de eerste lockdown.

De echte pandemie zal beginnen na de DNA injectie. Influenza is plotseling verdwenen, longontstekingen zijn niet meer aan de orde. Alles heet nu COVID-19 en de DNA modificatie heet vaccin.

afbeelding 48 1

Wie hier wakker van ligt, moet zich snel even laten testen.

Niet door de GGD, maar door een psychiater…..

Lees verder bij de bron: De Binnenlandsche Bataafsche Courant

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
marcrutte

Voedselbank wordt voetbalsponsor: ’We hopen dat mensen ons weten te vinden’

zorgverzekeraars doolhof 300x201

Mensen, let op uw knip! Premieverschil goedkoopste en duurste zorgverzekering nog nooit zo groot