in , ,

De ziekenhuiscijfers zijn ineens een soort staatsgeheim geworden?!

1936877

De actuele vaccinatiegraad van de opgenomen patiënten in de ziekenhuizen is blijkbaar een soort staatsgeheim.

Dat laat weer zien dat data tijdens deze crisis niet worden gebruikt om te informeren en op basis daarvan de beste keuzes te maken.

Zeker als je de data uit het buitenland ziet, besef je welke impact die data zouden (moeten) hebben op de huidige besluitvorming.

Wat zich de afgelopen paar dagen heeft afgespeeld rondom de vaccinatiestatus van de patiënten opgenomen in de ziekenhuizen is een volgende beschamend hoofdstuk.

En dan hebben we het over een hoofdstuk uit het vermoedelijk nog lang niet dichtgeslagen ‘boek’ rondom het verkrijgen van goede data waarop vervolgens de juiste beslissingen kunnen worden genomen of te beoordelen of de juiste beslissingen genomen kunnen worden.

Cijfers en onderzoeken uit het buitenland, zoals uit Engeland, België en Zweden laten zien dat naast een dalende bescherming van vaccinatie tegen infectie er ook sprake is van een dalende bescherming van vaccinatie tegen ziekenhuisopnames.

Met name is dat het geval bij de oudste leeftijdsgroepen (boven de 70 jaar). Die zijn zowel het meest kwetsbaar als het eerste gevaccineerd.

In dit aparte artikel treft u cijfermatige onderbouwing en de bronnen, die als basis dienen voor de rest van dit artikel.

In Engeland, waar men ongeveer twee maanden voorlag met vaccineren, zien we dat de bescherming tegen besmetting voor vrijwel alle gevaccineerde leeftijdsgroepen verdwenen is.

De bescherming tegen ziekenhuisopnames en sterfte is ook dalende in de tijd, maar die daling gaat langzamer. Maar wel kun je zien dat bij ….

Lees verder bij de bron: Maurice de Hond

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1033443

Slimme toiletten maken gebruik van anale ‘vingerafdrukken’ en ontlasting analyse voor verwerking in de cloud …

6197114

Coronasneltest bevat 7x de toegestane hoeveelheid ethyleenoxide(giftige stof), gebruik is verboden in EU!