in ,

Voedselbank wordt voetbalsponsor: ’We hopen dat mensen ons weten te vinden’

marcrutte

De Voedselbank Zaanstreek treedt in de voetsporen van landelijk bekende shirtsponsors als Afas, Europarcs en Ziggo nu haar naam de komende drie jaar op de tenues prijkt van de voetbalvereniging Jisp.

Aanvoerder Aaron Conijn van de Noord-Hollandse zaterdagvierdeklasser kreeg donderdag als eerste het nieuwe shirt aangemeten, waarin het eerste elftal gaat spelen zodra de coronaban is opgeheven.

„Voor een organisatie die altijd druk is met inzamelingen, is het heel bijzonder om als eerste voedselbank in Nederland zelf een soort sponsorrol te krijgen”, zo meldt voorzitter Hans Brinkhuis van de in Assendelft gevestigde regionale voedselbank.

Donateurs van de charitatieve instelling kunnen gerust zijn: geen cent van hun bijdrage gaat naar de voetbalclub.

De naamsvermelding op de shirts en trainingspakken wordt volledig gefinancierd door een lokale investeringsfirma, die jaarlijks een deel van de winst afstaat aan goede doelen.

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
islamists danger europe 12

GroenLinks zet extreem-rechtse islamistische haatclub Moslimsbroeders-islamiste op plek 9 van kieslijst

52e9d1414957a814f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714c77297fd0924c 640 covid 19 canceled

De Pandemie in cijfers: er is GEEN pandemie en GEEN epidemie