in ,

‘Ondanks wereldwijd 40 WOB verzoeken kan niet één autoriteit bewijs leveren van SARS-CoV-2’

person in blue dress shirt sitting on chair

De WHO heeft eindelijk toegegeven dat de PCR-test door de huidige wijze van gebruik (vrijwel uitsluitend) valse positieven oplevert (2), maar dat is voor de meeste lezers oud nieuws.

Er zal géén beleidswijziging uit voortkomen, net zoals de Nederlandse regering niets deed met de erkenning van Marion Koopmans dat de PCR-test geen klinische besmetting kan aantonen. De vaccins zijn er nu, en dat is waar ‘iedereen’ op zou hebben gewacht.

Veel belangrijker nieuws wordt dus gewoon genegeerd: ondanks 40 WOB verzoeken wereldwijd kon niet één autoriteit of instantie bewijs leveren van het SARS-CoV-2 virus, in de volksmond ‘het corona virus’ genoemd.

Toen ik op 18 maart het artikel Tijd voor een ander geluid: Bestaat het coronavirus eigenlijk wel? plaatste, kwamen daar flink wat negatieve reacties op. Mensen hadden de – later deels fake gebleken – beelden uit Wuhan en Bergamo nog op hun netvlies staan, waren in paniek, dus vond men het belachelijk en onbestaanbaar dat iemand zich zou afvragen of het coronavirus überhaupt wel zou bestaan.

Ruim 8 maanden later zal zeker de tweede alinea van dat artikel door veel inmiddels wakker geworden mensen een stuk serieuzer worden genomen, omdat voor de vetgedrukte en onderstreepte zinnen inmiddels hard bewijs bestaat (zoals nu de genoemde erkenning van de WHO over de PCR-test), dat we dit jaar in talloze artikelen ruimschoots voor het voetlicht hebben gebracht:

Nu premier Rutte eergisteren heeft toegegeven dat ‘een groot deel van de Nederlandse bevolking besmet zal raken met het virus,’ is het tijd voor een ander geluid. David Crowe, een Canadese wetenschaps- en medicijn criticus, president van de belangengroep Rethinking AIDS en presentator van het radioprogramma The Infectuous Myth, komt in een lang artikel met een waslijst aan wetenschappelijke feiten waaruit zou blijken dat het bestaan van het coronavirus niet eens is aangetoond, en heel veel mensen die in het ziekenhuis belanden waarschijnlijk juist doodziek worden van de medicijnen die ze krijgen toegediend. Ook volgens Crowe kan de coronacrisis wel eens worden aangegrepen om vaccinaties voor iedereen verplicht te stellen.

De coronavirus angst die uit Wuhan, China komt is een (PCR-)test-epidemie,’ begint Crowe. ‘Er is geen bewijs dat met de test een virus wordt ontdekt, en er wordt totaal niet gekeken of er een groot aantal valse positieve testen zijn. Wat in de medische bladen wordt gepubliceerd is geen wetenschap; ieder onderzoek heeft als doel het vergroten van de paniek, doordat de data zo worden uitgelegd, dat ze de virale theorie ondersteunen, zelfs als deze data verwarrend of tegenstrijdig zijn. Met andere woorden: de medische onderzoeken zijn propaganda.’

‘Maar die mensen in het ziekenhuis, en de overbelasting van de zorg dan?’

‘Maar er liggen toch echt mensen in het ziekenhuis en op de IC?’ zeggen mensen dan. Ja, maar qua aantallen niet afwijkend van een normaal jaar met een griepgolf. ‘Maar de zorg is toch overbelast, die mensen liegen toch niet?’

Natuurlijk liegen ze niet. Wat er echter niet bij wordt verteld is dat duizenden …

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4840431927 a4baab990e nwo camera

De politie en het OM met hun ’slimme’ camera’s… Je trekt aan het kortste eind

52e8dc414a53ab14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784a70267dd69748 640 vaccinatie

Weerstand tegen coronaprik is nog erg groot in de zorg, voelen zich proefkonijn