in , ,

De waanzin van het ‘stemmen’!

4409586430 1f9d6e9d67 stemmen e14111532266681

‘Democratie is een synoniem voor dictatuur. Het enige verschil is dat er in democratie meer dictators zijn!’

Schotland zegt nee tegen onafhankelijkheid. De ‘meerderheid’ heeft gesproken in Schotland. Zij heeft ‘Nee, bedankt’ gezegd tegen de mogelijkheid van onafhankelijkheid. Waar velen tot het laatste moment uitgingen van een nek-aan-nek race, bleek uiteindelijk toch 55,3% tegen onafhankelijkheid!?

Afgezien van het feit dat er, net als altijd, weer gefraudeerd zal zijn met de stemmen, blijft het hele gedoe een uiting van machtsvertoon en opportunisme. Het allerergst is echter dat ook een volksreferendum in feite een schijnvertoning is. Het is niets meer dan een goed verhulde paradox waarbij het hele begrip ‘referendum’ principieel op de filosofische snijtafel van de semantiek behoort.

Bij 51% al van de stemmen dient de andere 49% zich te voegen naar de eerste…..!? Het referendum, dat vrijheid impliceert en eenduidigheid en de ‘wens van het volk’ pretendeert te zijn, is in feite niets meer dan dictatuur van de meerderheid…..!  Het komt er dus weer op neer dat anderen weer bepalen wat ‘jij wilt’!

De eerste stap….

Mensen stemmen overal over, bijv. wie de mooiste, de beste is… en nog maffer zelfs wie de slimste is… hoe kunnen dommere mensen nu bepalen wat en wie slim is?!

De feitelijke fout van het ‘stemmen’ is vooral gelegen in suggestie dat het ‘vrijheid’ impliceert.

Het geschreeuw om werkelijke ‘vrijheid’ wordt dan ook met de dag groter. Maar wat klagen we toch allemaal? Alsof de mens ooit in vrijheid heeft geleefd!? Maar wie wil die vrijheid feitelijk? Waarom wordt die vrijheid met elke gelegenheid dan toch weer verkwanseld aan een stelletje machtsbeluste, criminele psychopaten….?

Zoals het geen zin heeft een huis te bouwen zonder deugdelijk fundament, heeft het geen zin het maatschappijsysteem te veranderen zonder goed begin. Het maatschappijsysteem is in feite een enorme ruïne. Het heeft geen enkele zin te wijzen op alle stenen die verkeerd liggen. Het zal vernietigd, dan wel op een juiste wijze moeten worden hersteld.

Het is onmogelijk om een reis met de 2e of 4e stap te beginnen…… elke reis begin noodzakelijkerwijs met de eerste stap…!

Omdat elke ‘democratisch gekozen’ overheid legitimiteit van haar misdaden ontleent aan de stemmen van hun burgers, is het onmogelijk te ontkennen dat daar dan wat aan dient te veranderen en dat daar dan ook de eerste stap genomen moet worden…

Van de volkeren weten we dat ze gewoon willen leven, …da’s alles.

 

Aan een volk, de massa’s, de kuddes mankeerde nooit wat. Om de doodeenvoudige reden dat ze het met elkaar moesten rooien en dat bewijsbaar ook altijd deden, juist omdat zij dat ook konden. De overheid heeft daar nog nooit enige inbreng of invloed op mogen hebben. Dat kregen zij ook niet….dat hebben zij zich toegeëigend, meestal met geweld…van oudsher!

Feitelijk is binnen elke willekeurige familie, groep, club, stam of andere gemeenschap overheidsbemoeienis, hoe dan ook, volkomen uit den boze! Elk volk echter, elke vorm van samenleving, is door de eeuwen heen geknecht en vergiftigd en uitgedund door haar eigen overheden…of die van anderen!

Behoudens de systemen, toegepast in bijv. sommige native tribes, is er in de gehele wereldgeschiedenis nog nooit een leider(s) geweest die werkelijk het beste met het volk voorhad en ook deed! Al snel wordt zelfs de meest integere, goed bedoelende ziel in de draaikolk van corruptie, misdaad en chantage meegezogen, en in het gunstigste geval wordt deze weggepromoveerd, gedemoniseerd, verraden, weggewerkt en in het ergste geval zelfs gewoonweg vermoord. Hoe dan ook, zo’n ‘subversief element’ wordt uiteindelijk verwijderd uit het ‘systeem’, dat zichzelf op deze wijze voor eeuwig in stand houdt…

Stem nooit meer!!!

Draag daarom nooit meer uw persoonlijke macht en integriteit over aan anderen door middel van uw stem! Vergis u niet, mensen die een positie in de politiek ambiëren willen onvoorwaardelijk heersen…  anderen hun eigen wil opleggen!

Pas na de eerste stap heeft het zin om de volgende te nemen…..

Teveel mensen – miljarden zelfs – hanteren een wereldbeeld en levensvisie die voorgeprogrammeerd is door de staatstelevisie en de MSM. Zelfs bij het sterke vermoeden dat er het een en ander niet klopt, is de onwil/onmacht zich te verdiepen in alternatieve informatie taboe….  Gewoonweg omdat deze door diezelfde staatsdoctrine en geconformeerde omgeving als onzin, anarchistische waanzin, danwel als ‘onbewezen’ wordt verkocht. Alsof het establishment zelf ooit ‘waarheid’ heeft gebracht! In hun ongebreidelde waanzin en psychoses, veroorzaken overheden complete rampen, oorlogen en tragedies, waarbij hun feilloos georganiseerde vazallen van de MSM de brokstukken door leugens aan elkaar lijmen en daar een -weliswaar totaal ongeloofwaardig- verhaal van breien en dat aan het gehersenspoelde volk presenteren als de ‘officiële verklaring’.

In onze ernstig zieke samenleving wordt het begrip ‘goed-kwaad’ – ‘vijand-vriend’ gedefinieerd door overheden, het establishment en overige machthebbers met hun ‘wetten’, waardoor deze begrippen zijn verworden tot een geconformeerd, ‘maatschappelijk geweten’.

De ernstigste ziekte was en is conformisme…!

Het geloof in ‘gezag’, inclusief elk geloof in ‘regering’, is irrationeel en tegenstrijdig in  zichzelf; het is tegengesteld aan beschaving en moraliteit en vertegenwoordigt het meest  gevaarlijke, destructieve bijgeloof dat ooit bestaan heeft. In plaats van een systeem van orde en recht, is het geloof in ‘gezag’ de aartsvijand van het mensdom.

Vrijwel iedereen is geconformeerd en opgevoed met het geloof in precies het omgekeerde: dat  gehoorzaamheid aan ‘gezag’ een deugd is, dat respect en naleven van de ‘wetten’ van de ‘regering’ is wat ons beschaafd maakt en dat  disrespect voor ‘gezag’ alleen maar tot chaos en geweld leidt. In feite zijn mensen zo grondig geïndoctrineerd om gehoorzaamheid te associëren met “een goed mens zijn” dat het idee van een eigen mening en perceptie van goed en kwaad per definitie al misdadig en ‘verkeerd´ is.

Met de uitdrukking; “…met de ‘democratische’ instemming van het volk – … wij met z’n allen hebben besloten…” worden we gvd zelfs naar een Derde Wereldoorlog gevoerd…! Na Hitler, Sadam Hoessein en Bashar al-Assad is nu Poetin de rol van Satan toebedeeld… door de VS, de EU, de VN en de NAVO althans…  en natuurlijk alle multinationals, banken etc.

Wanneer straks onze jonge mannen en vrouwen bij duizenden sterven in een door politici gevoerd oorlogsspel, spreken politici (met tranen in de ogen) daarover als “een offer voor de vrijheid”. Politici maken zelfs gebruik van scènes van burgers en soldaten in kisten – een direct toerekenbare consequentie van wat die politici deden – als fotomoment om aan het publiek te laten zien hoe betrokken en medelevend ze zijn. Diezelfde mensen die de jongelui uitgestuurd hebben om te doden of gedood te worden, praten dan over wat er gebeurd is alsof ze zelf slechts toeschouwers waren, met praat als ‘ze zijn voor hun land gestorven’ en ‘er zijn slachtoffers in elke oorlog’, alsof de oorlog gewoon vanzelf gebeurde.….

Vergeet dan niet dat deze psychopaten dat doen met de volmacht van hun ‘stemmers’!

Geweldsmonopolie van de overheid

Als een mens door straattuig in elkaar wordt gemept en doodgeslagen, zal justitie alsnog proberen om de omstanders die daar passief bij bleven te veroordelen op basis van hun ‘wetten’. Als de politie burgers in het openbaar aftuigt en zelfs vermoord, zijn het diezelfde wetten die ineens elke hulp aan het slachtoffer strafbaar stelt…!?

Vergeet dan niet dan dit alles gelegitimeerd is door ‘stemmers.’

Overheden claimen het monopolie op wapenbezit en geweld, op gevangenisstraffen en in uiterste geval zelfs op moord. Als u zichzelf verweert tegen inbrekers of samen de buurt wenst te beschermen tegen oprukkende misdaad, omdat justitie het laat afweten, bent u strafbaar. Als de regering oorlog wil om hun financiën op te krikken en pluche te consolideren, bent u strafbaar als u weigert wildvreemden te vermoorden en zult u voor de krijgsraad worden gesleept en in de gevangenis worden gesmeten, of ten tijde van de oorlog zelf zelfs worden gefusilleerd – vermoord!

Maar da’s dik in orde, het is gelegitimeerd door uw ‘stemmen’!

Lees verder via E.J. Bron.

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
767782213 6bccff2bfc blackbox1

Geweldig, dit gaat richting menselijk vee controle : De Apple Watch wordt onze persoonlijke zwarte doos

4812392934 bf2eb5e8f5 bijstand1

Amstelveen mocht controle bijstand niet uitbesteden aan commercieel pandjes g*st*p* bedrijf