in ,

Defensieminister Hagel waarschuwde voor nieuwe wereldorde, nu is hij ontslagen

4609550305 5a70e866c7 NWO1

De Amerikaanse minister van Defensie Chuck Hagel heeft op verzoek van president Barack Obama ontslag genomen, zo meldden Amerikaanse media. De 68-jarige Hagel, een Vietnamveteraan en een voormalige senator, werd in 2013 minister van Defensie.

Opvallend is dat Hagel president Obama in 2009 tijdens een bezoek aan het Witte Huis persoonlijk heeft gewaarschuwd voor afdelingen binnen het Pentagon die leiding gaven aan een ‘nieuwe wereldorde’, zo meldde Bob Woodward van The Washington Post.

Hagel, in 1999 en 2000 deelnemer aan de Bilderbergconferentie, zei tegen Obama: “We bevinden ons in een tijd waarin er sprake is van een nieuwe wereldorde. We hebben er geen controle over. Je moet overal vraagtekens bij zetten, bij iedere aanname, bij alles wat zij – het leger en de diplomaten – je vertellen. Je moet vraagtekens zetten bij onze rol. Je moet vraagtekens zetten bij het leger. Je moet vraagtekens zetten bij de manier waarop we ons leger inzetten.”

“Als Hagel wordt benoemd, zal het voor hem en de president een zware kluif worden om deze nieuwe wereldorde te beheersen,” aldus de krant. Je kunt je afvragen of Hagel heeft geprobeerd de ontspoorde afdelingen binnen het militair-industrieel complex te dwarsbomen.

De laatste druppel was wellicht zijn kritiek tijdens een interview met Charlie Rose in het Pentagon afgelopen week. Hagel zei onder meer dat de militaire acties van de VS tegen terreurgroep IS gunstig zijn voor de Syrische president Bashar al-Assad. Hij zei ook dat de wereld gevaarlijk is en dat het Amerikaanse leger onvoorbereid is.

Lees verder via NineForNews.nl.

 

Foto via farfromthepicture cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
a185e6b7dc9c70a9e66c2621ddd7a33c

Weet u nog die Ethiopiërs: Afrika gaat missie naar de maan opzetten

14758513027 cc8aa8d040 Pope Francis1

Pope Francis calls Europe ‘old infertile granny’, wants its population replaced with immigrants