in

Weet u nog die Ethiopiërs: Afrika gaat missie naar de maan opzetten

a185e6b7dc9c70a9e66c2621ddd7a33c

Misschien komt u hier voor politiek incorrecte hoongelach over de ambitie van enkele Zuid-Afrikanen om een robot op de maan te zetten.

Misschien komt u hier juist voor een cynisch verhaal over hoe Afrikanen beter geld kunnen inzamelen voor alle oorlogslachtoffers, hongerkindjes en AIDS-babies op hun continent. Niks van dat alles. Ruimtevaart zou moeten zijn als de grootste slet van de school: iedereen zou haar moeten doen. Ook Afrika.

De Foundation for Space Development zet een crowdfund-campagne op om een Afrikaanse robot op de maan te zetten. Deze Afrikanen zijn niet op hun achterhoofd gevallen. Het is een slimme manier om jonge Afrikanen te inspireren.

Ruimtevaart inspireerde hele generaties Amerikanen om astronaut of spaceshuttlemonteur te worden. Bovendien is ruimtevaart goed voor de economie.

Lees verder via GeenStijl

Foto via Voyages Lambert cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
kinderkado 590x2601

Twitter-rel rondom inzamelingsactie voor ring prinses Amalia

4609550305 5a70e866c7 NWO1

Defensieminister Hagel waarschuwde voor nieuwe wereldorde, nu is hij ontslagen